Vraag & Antwoord

OS Anders

4,26 is veranderd naar 3,57 gb ?

Anoniem
crtpeter
4 antwoorden
 • sind kort kan ik geen dvd's meer branden omdat de grootte verandert is van 4,26 naar 3,57 gb. ?
  wat er gebrandt moet worden is niet groot, ik krijg de melding dat de compilatie niet op dit soort schijfjes kan worden gebrandt.er wordt gevraagd naar correcte media . ik gebruik rewritebles die ik vaker heb overschreven .


  dit is ook het geval voor mijn virtualdrives.
  als ik een image mount zie ik maar 3,57 gb wat voorheen altijd 4,26gb was.
  HELP !
 • [quote:a011b0dfae="crtpeter"]ik krijg de melding dat de compilatie niet op dit soort schijfjes kan worden gebrandt.er wordt gevraagd naar correcte media . ik gebruik rewritebles die ik vaker heb overschreven[/quote:a011b0dfae] Welk merk/type media gebruik je? En welk merk/type dvd rewriter? En wat voor een computer? PC of MAC? En welk besturingssysteem en versie draai je? En indien van toepassing met welk Service Pack? Welk merk en versie brand programma gebruik je?
 • [quote:d3fccf94c4="jolo"][quote:d3fccf94c4="crtpeter"]ik krijg de melding dat de compilatie niet op dit soort schijfjes kan worden gebrandt.er wordt gevraagd naar correcte media . ik gebruik rewritebles die ik vaker heb overschreven[/quote:d3fccf94c4] Welk merk/type media gebruik je? En welk merk/type dvd rewriter? En wat voor een computer? PC of MAC? En welk besturingssysteem en versie draai je? En indien van toepassing met welk Service Pack? Welk merk en versie brand programma gebruik je?[/quote:d3fccf94c4]

  ik gebruik een pc met xp sp2 met alle updates tm gisteren.verder gebruik ik nero6 met philips +rwschijfjes .
  maar ik denk niet dat het daaraan ligt.
  eerder in mijn instellingen van windows.
 • [quote:2c3bc6b0f1="crtpeter"]ik gebruik een pc met xp sp2 met alle updates tm gisteren.verder gebruik ik nero6 met philips +rwschijfjes[/quote:2c3bc6b0f1] Nero 6.6.1.4 neem ik aan. Om het probleem te analiseren download je Nero Info Tool. Plaats een dvd rw in je dvd rewriter. Als je ingelogd bent via een beperkte rechten account, start je dit programma met de rechter muisknop > Uitvoeren als. En kies een account met systeembeheer rechten. Selecteer je dvd rewriter. Klik op tabblad Disk. Welke grootte wordt er getoond bij Blank Capacity? Het kan evengoed nog nuttig zijn te weten welk merk/type dvd rewriter je gebruikt. Zijn er veel dvd-rw mee gebrand?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.