Vraag & Antwoord

OS Anders

Macintosh op Windows computer?

Anoniem
Hoite
6 antwoorden
 • Hoi!
  Ik heb thuis een Windows XP computer staan waar ik vrij weinig mee doe.
  Nu wil ik graag met Logic Pro gaan werken en dat kan natuurlijk alleen op de mac.
  Nou vroeg ik me af of er manieren zijn om Logic Pro ook op windows te laten lopen (en nee, dan niet de oude versie van logic (5.5) die wel windows compatible is)
  Bestaan er emulators o.i.d.?

  Verder vraag ik me dan meer af eigelijk of ik ook gewoon windows xp weg kan gooien van de pc en dan Macintosh 10.5 instaleren op DIE computer? Dat zou natuurlijk helemaal geweldig zijn, want dan koop ik gewoon dat besturingssysteem alleen.

  Ik hoop dat jullie me kunnen helpen,
  MvG Paul
 • Zo werkt het niet! Als je een beetje weet hoe een Mac samenwerkt met de hardware zul je merken dat het niet mogelijk is. Je zal echt een Mac moeten kopen om met het mooie "panther"(10.5) te gaan werken.

  Andersom kan wel. De Mac's kunnen Vista draaien. Waarom iemand dat ooit zou willen is me onduidelijk. Dat is net zo iets als je hond zoenen terwijl je vriendin Jessica Alba is.
 • Er zijn dacht ik wel gehackte versies van OSX, die op gewone x86 hardware kunnen draaien. De beperkingen lijken dus kunstmatig te zijn. Maar officiëel kan het inderdaad niet.

  http://dailyapps.net/2007/10/hack-attack-install-leopard-on-your-pc-in-3-easy-steps/
  http://lifehacker.com/348653/install-os-x-on-your-hackintosh-pc-no-hacking-required
 • Oke, dat is behoorlijk gaaf!
  Er bestaan dus geen emulators o i d om logic te runnen op de pc?
 • het zou wel kunnen, net als een Ferrari motor in mijn DAF. Echter wat een van de commenters zegt is erg waar:

  [i:703fe542dc]Apple will never release a PC version of OS X. The whole point of Apple and OS X is its stability. This is possible because Apple knows what it puts on their machines inside out.[/i:703fe542dc]
 • Maar het draait dus wel. Er zijn geen technische beperkingen, alleen kunstmatige. Apple wil gewoon een gesloten systeem houden. Terwijl de huidige hardware praktisch identiek is aan een wintel bak.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.