Vraag & Antwoord

OS Anders

MAC OSX Leopard dual boot with Vista

3 antwoorden
  • Dag mensen, Ik wil graag een dual boot met Windows Vista en OSX Leopard. Nou heb ik al wat geprobeerd met Kalyway 10.5.2 maar dat lukte niet echt. Proseccor en videokaart: Intel Dual Core E8400 ATI Radeon HD4850 Ik draai nu Vista 64Bit en wil deze er wel op houden. als iemand me kan helpen graag! Alvast bedankt, Tijmen
  • OSX op een normale pc plaatsen is geen makkelijk klusje, ten eerste omdat Leopard er niet voor is bedoeld en Leopard is heel nauwkeurig qua hardware. Op [url=http://dailyapps.net/2007/10/hack-attack-install-leopard-on-your-pc-in-3-easy-steps/]deze site[/url] vind je een handleiding hoe je het kunt doen. Ik heb er zelf geen ervaringen mee, maar wel gelezen dat het soms wil werken en soms ook niet... Het is dus een kwestie van uitproberen, en ook is de vraag: 'Mag het wel?', maar dat is iets waar je uiteraard zelf verantwoordelijk voor bent! Veel succes ermee! [b:313f1a89d4][color=red:313f1a89d4]Update @ 17.43:[/color:313f1a89d4][/b:313f1a89d4] [url=http://dailyapps.net/2008/03/hack-attack-dual-boot-leopard-and-windows-vista/]Hier[/url] ook de beschrijving voor een dualboot met Windows Vista.
  • Het is illegaal om op een windows machine Mac os te installeren. Bovendien heb je dan niet de stabilteit van een Mac als je het überhaubt aan de praat krijgt. Is het geen goed idee om een KVM switch te kopen en dan een Mac mini van 400 euro?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.