Vraag & Antwoord

OS Anders

Dual Boot XP/XP

Anoniem
Lange Pier
4 antwoorden
  • Ik heb een PC met 2 harde schijven. Op beide heb ik XPpro geïnstalleerd. Een om te werken en een om te experimenteren. Op schijf 1 stond al XP. Ik heb de 1ste schijf losgekoppeld en op schijf 2 ook XP gezet en toen schijf 1 weer aangesloten. Ik wil nu het systeem dualboot maken maar ik weet niet exact hoe dat moet. Op het Internet staat heel veel info maar ik kom er niet uit. Kan iemand mij vertellen hoe ik dat voor elkaar kan krijgen.
    b.v.d.
  • je kan het beste een aparte bootmanager downloaden. installeer die op 1 van de 2 schijven en gebruik die schijf dan altijd als primary boot disc. de bootmanager zal dan op alle schijven een OS zoeken. welke het beste is kan ik je niet echt in helpen. ik weet dat deze vrij populair is maar heb er zelf nooit mee gewerkt, aangezien de enkele keer dat ik een 2e OS had het altijd linux was en dat vrijwel altijd met een goede bootmanager komt
  • Bedankt voor je reactie. Ik heb het dual boot probleem inmiddels opgelost via info van microsoft (multiboot systemen opzetten).
  • Bedankt voor je reactie. Ik heb het dual boot probleem inmiddels opgelost via info van microsoft (multiboot systemen opzetten). Er zijn nog wel een paar eigenaardigheden te vermelden. Ik moet dat echter nog uitzoeken en kom er dan later op terug.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.