Vraag & Antwoord

OS Anders

MSN op Mac instabiel

Anoniem
gerben
1 antwoord
  • Hallo allen,

    Sinds enkele weken ben ik trots bezitter van de nieuwe iMac. Bij een oude werkgever ooit al een tijd op zo'n ding mogen werken en nu ook prive de overstap gemaakt. En een nieuw OS blijft toch altijd even wennen, maar op wat kleine dingen na niks te klagen.

    Waar ik wel mee in de knoop zit is mijn instant messenger. Geen enkele van de vele mogelijke IM's op mac geven mij een stabiel resultaat. Dat wil zeggen, is een gesprek een paar minuten stil, dan kan ik geen berichten meer versturen, zonder de melding te krijgen dat er een time-out is opgetreden. Eventueel nog gevolgd door een verbindingsfout. Wanneer ik vervolgens een reactie krijg van de gesprekspartner, wil het gesprek weer even lopen zonder verbindingsproblemen. Geprobeerde clients: MSN voor Mac, aMSN en Adium. Waar ik over laatst genoemde meest tevreden ben.

    Op dezelfde internetverbinding had ik met MSN voor Windows geheel geen problemen. Maken IM's op Mac op de een of andere manier via andere wegen verbinding met de MSN servers? Dat dit wellicht een probeem is voor mijn router?

    Alvast bedankt voor jullie reacties.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.