Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Anders

Systeemherstel werkt niet meer

Tirm
3 antwoorden
 • Hallo,

  Toen ik mijn computer opnieuw opstarte zag ik dat ik geen internet niet meer had.
  Ik hab dan systeemherstel opgestart maar telkens als hij opnieuw opstart geeft hij een foutmelding, dat het systeemherstel niet voltooid heeft.

  Hebben jullie hiervoor een oplossing ?
  Mvg
 • Sorry verkeerd gepost
 • Je hebt onder "OS anders" inderdaad in de verkeerde rubriek gepost, wellicht dat een van de moderators of admins de thread naar de juiste rubriek zal verplaatsen.


  Wat betreft je probleem met systeemherstel:


  Wanneer het terugzetten van een specifiek herstelpunt niet lukt, dan bestaat de kans dat het terugzetten van [b:11c0432ace]een ander (eerder) herstelpunt[/b:11c0432ace] wel lukt.
  Heb je dat geprobeerd?


  Lukt ook dat niet, dan bestaat de kans dat het terugzetten van een herstelpunt in [b:11c0432ace]Veilige Modus[/b:11c0432ace] wel lukt.
  Heb je Systeemherstel ook geprobeerd in Veilige Modus?
  Veilige Modus:
  http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows7/What-is-safe-mode
  http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows7/Start-your-computer-in-safe-mode


  En daarnaast is er nog een [b:11c0432ace]derde[/b:11c0432ace] manier, systeemherstel [b:11c0432ace]m.b.v. de Windows installatie-dvd of Systeemherstelschijf.[/b:11c0432ace]

  Die derde mogelijkheid is eerder beschreven in [b:11c0432ace]Tips & Trucs, 12-2008, pagina 72, tip 16:[/b:11c0432ace]

  [b:11c0432ace]" Systeemherstel werkt niet "[/b:11c0432ace]

  Helaas werkt Systeemherstel niet altijd.
  Merkt u dat u de staat van de computer niet kunt terugzetten naar een punt in het verleden?
  U kunt Systeemherstel ook buiten Windows om gebruiken, via een speciale modus. De herstelprogramma’s zijn namelijk toegankelijk via de Windows installatie-dvd.
  Zorg ervoor dat de computer kan opstarten vanaf dvd en start het systeem op met de Windows-dvd.
  Druk op een toets zodra de melding "Druk op een toets als u de computer vanaf een cd of dvd wilt starten" verschijnt. (Mogelijk zijn de herstelopties al door uw computerleverancier voorgeïnstalleerd. Bij het starten van de computer drukt u dan op de F8-toets om het opstartmenu op te vragen en de geavanceerde opstartopties te kiezen.)
  Vervolgens geeft u enkele simpele instellingen op (welke taal, tijd).
  Nadat u heeft geklikt op Volgende, klikt u op de koppeling [u:11c0432ace]Uw computer herstellen[/u:11c0432ace] (in het venster Windows installeren). Er wordt getoond welke Windows-versies aanwezig zijn.
  In de meeste gevallen zal Opstartherstel na de controle aanbieden om de computer met behulp van Systeemherstel te herstellen naar een punt in het verleden. De werking van dit Systeemherstel is identiek aan de werking van het onderdeel in de normale Windows-omgeving. Er is echter één belangrijk verschil: als u Systeemherstel via deze modus gebruikt, kunt u de terugzetactie niet ongedaan maken. Probeer daarom altijd eerst of Systeemherstel binnen de normale Windows-omgeving kan worden uitgevoerd, desnoods in de Veilige modus.
  In het overzichtsvenster van Systeemherstel klikt u op het herstelpunt dat u wilt gebruiken. Klik op [u:11c0432ace]Herstellen[/u:11c0432ace].


  [b:11c0432ace]Kort:

  Systeemherstel

  1. onder Windows,
  2. zo nodig een ander (eerder) herstelpunt kiezen,
  3. zo nodig in Veilige Modus,
  4. desnoods via de Windows-DVD of via de Systeemherstelschijf (niet ongedaan te maken).[/b:11c0432ace]

  Opties 3 en 4 kosten de gebruiker uiteraard wel wat meer tijd dan manier 1.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.