Vraag & Antwoord

OS Anders

Bestaand gastaccount alsnog een andere naam geven

3 antwoorden
  • Hallo mensen, Ik heb op mijn pc beneden(Win7HomePremium) een extra gastaccount naast mijn eigen. Nou wou ik dat gastaccount de naam geven van mijn kleinzoon om zo mijn eigen account te beschermen. Nou is de afbeelding van die account wel gelukt dus hij weet dat hij die moet hebben,alleen ik wou hem dus een eigen naam geven. In de opties bij Configuratiescherm/Gebruikers/Mijn accountnaam wijzigen. Maar in 'een ander account beheren' zie ik maar twee opties: de gastaccount uitschakelen en de afbeelding wijzigen. Is het misschien zo dat ik dan bij de installatie al die gastaccount een naam moet geven? Of heeft het iets te maken met administrator-rechten? Of zit ik op een verkeerd spoor? Groetenissen, Margreet.
  • Is [url=http://www.sevenforums.com/tutorials/7493-guest-account-change-name.html][u:c8578cf3e7]dit[/u:c8578cf3e7][/url] iets? Is wel in het engels.
  • Je kunt ook een nieuw gebruikers (niet admin) account aanmaken met de juiste naam, dat lijkt me het simpelste. Over aanpassen van de huidige naam zegt Microsoft: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-security/how-to-change-user-name-in-windows-7-professional/d95ddaa7-4235-454e-83d6-77232207c7e2 Veel NL info: http://www.schoonepc.nl/windows7/gebruikersaccounts_windows7_afstellen.html

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.