Vraag & Antwoord

OS Anders

usb

4 antwoorden
  • Is er een programma die het mogelijk maakt om met een dos-programma te printen op een usb printer.
  • <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Arial, Helvetica, Sans Serif">quote:</font><HR>Originally posted by jokrak: <B>Is er een programma die het mogelijk maakt om met een dos-programma te printen op een usb printer.</B><HR></BLOCKQUOTE><P>ik weet wel een turbo pascal unit voor usb: <A HREF="http://www.geocities.com/SiliconValley/Bay/9159/index.html" TARGET=_blank>http://www.geocities.com/SiliconValley/Bay/9159/index.html</A> <P>Al kan je geen tb moet je het aan iemand vragen dat hij voor je een driver schrijft ofzo. Ik kan het niet doen voor je heb namelijk geen usb printer.<P>Maar welke printer is het eigenlijk?
  • Ik heb een Hp895cxi en ik heb geen kennis van tb, en door de afstand tussen computer en printer kan ik alleen een usb kabel gebruiken. <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Arial, Helvetica, Sans Serif">quote:</font><HR>Originally posted by M_KOS: <B> ik weet wel een turbo pascal unit voor usb: <A HREF="http://www.geocities.com/SiliconValley/Bay/9159/index.html" TARGET=_blank>http://www.geocities.com/SiliconValley/Bay/9159/index.html</A> <P>Al kan je geen tb moet je het aan iemand vragen dat hij voor je een driver schrijft ofzo. Ik kan het niet doen voor je heb namelijk geen usb printer.<P>Maar welke printer is het eigenlijk? </B><HR></BLOCKQUOTE><P>
  • <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Arial, Helvetica, Sans Serif">quote:</font><HR>Originally posted by jokrak: <B>Ik heb een Hp895cxi en ik heb geen kennis van tb, en door de afstand tussen computer en printer kan ik alleen een usb kabel gebruiken. </B><HR></BLOCKQUOTE> sorry ik bedoel tp niet tb(turbo pascal ).<P>Ik denk dat je weinig kans maakt. Mischien kan je pascal gaan leren en daarna kijken dat je iets aan die unit hebt. Ik zal ff kijken voor je wat precies die unit voorsteld. Dat het nuttig is om het te gebruiken.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.