Vraag & Antwoord

OS Anders

beOS Help needed

Anoniem
danieldk
7 antwoorden
 • Ik heb dus beOS 5 gedownd en geinstaleerd en nu ga ik het opstarten en dan blijf hij bij het plaatj met die diskete boven op eits staan(het plaatje blijf gewoon donker ,het wordt niet witgeladen.)hoe kan ik dit oplossen?k vindt beos wel intersant omdat het wel stabiel is en dat kun je van windows niet zeggen.

  alvast bedankt
 • [quote:c2a26cc75f]
  Op 03-03-2002 11:27, schreef AcIDeR:
  Ik heb dus beOS 5 gedownd en geinstaleerd en nu ga ik het opstarten en dan blijf hij bij het plaatj met die diskete boven op eits staan(het plaatje blijf gewoon donker ,het wordt niet witgeladen.)hoe kan ik dit oplossen?k vindt beos wel intersant omdat het wel stabiel is en dat kun je van windows niet zeggen.

  alvast bedankt
  [/quote:c2a26cc75f]

  Onder welke Windows versie gebruik je het? Probeer eens de bootdisk aan te maken en daarmee te booten. BTW: de personal edition kun je ook op een aparte partitie installeren (als je een CD schrijver hebt).
 • cd brander heb ik maar als ik boot via de diskeete heb ik het zelfde en ik draai op win 98se
 • Het voordeel is dat als je BeOS op een aparte partitie installeert je een grotere partitie dan 500MB kan maken (PE is zonder dit truukje gelimiteerd tot 500MB).
 • LOL, ik heb ook een pe, maar daar staat p voor pro :wink:

  booten gaat prima met disk, maar het ding vindt de cd niet. de cd zit in een oud scsi-apparaat op een oude scsi-kaart (aha1525 isa)

  als ik tijdens installatie space toets, dan kan ik een installatiemedium kiezen, maar ik kan me niet onttrekken aan de indruk dat ie alleen naar ide cd-rom stations zoekt. en die is laatst kapot gegaan :sad:

  how to fix this? (nee, ik ga geen nieuwe cd-drive kopen :wink: )
 • Tell me how i can install it from disk!!

  of is er mogelijkheid dat ik van iemand een pro verzie kan downen?
 • nee! BeOS mag je niet kopieeeren. en omdat het niet van M$ is doe ik dat dus niet ook :wink:

  het kost iets van 17 euro, dus dat overleef je wel. (heb je er zelfs handboeken bij :wink: )

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.