Vraag & Antwoord

OS Anders

BEoS fikken....

Anoniem
None
4 antwoorden
 • 'k heb beide img's van BEoS developer edition gedownd, maar hoe moet ik 'm nu fikken??? met xcdroast beide img's branden heeft geen zin :sad: hij start na het opstartscherm direct opnieuw op. Ook zegt 'ie dat de main-img corrupt is. vaag+vaag+vaag

  Barry
 • http://www.beosonline.com/index.php?seite=write_cd_en

  [quote:e3c30ac0a0]
  Linux/Unix

  cdrecord

  Mit Multisession der Befehl:
  cdrecord -v speed=4 dev=0,4,0 -multi deved_504_boot.img
  Bei dev und speed müsst Ihr eure individuellen Einstellungen machen. CD jetzt in in den Brenner legen und das zweite Image mit dem Befehl
  cdrecord -v speed=4 dev=0,4,0 deved_504_main.img
  berenn. Fertig


  Ohne Multisession laut der Befehl:
  cdrecord dev=0,1,0 speed=4 -eject -v -data deved_504_boot.img deved_504_main.img  [/quote:e3c30ac0a0]

  Zoekt en u zult vinden..
 • Heb ook het probleem dat hij op mijn PC (AMD, SiS735 chipset) direct reboot na opstarten van bootcd.
  Ligt niet aan brander of brandersoftware, want op mijn oude PC (intel, VIA appolo) werkt hij wel. Echter heb ik daar het probleem dat na de succesvolle instalatie, nadat de desktop is opgestart de hele boel bevriest. Nog ff wachten dan maar op een verder ontwikkelde versie.
 • Als je boel bevriest is dit meestal een teken dat ie problemen met dma heeft … dit kan je uitschakelen in het bootmenu.

  Je komt erin door bij het opstarten als je het opstartscherm ziet op spatie te duwen en dan in het keuzemenu de tweede optie te seleceren (op enter duwen) en dan bij de optie's dma uitschakelen een vinkje zetten (dit doe je door enter of met de spatiebalk) dan gan je naar onder om terug naar het hoofdmenu te gaan en tenslotte selecteer je continue booting als laatste optie.

  Hoop dat je nu verder kan komen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.