Vraag & Antwoord

OS Anders

BeOS Updates!!!

3 antwoorden
  • Gigantische vorderingen worden er gemaakt in het OpenBeOS kamp. Ten eerste heeft de BeFS driver nu naast read-support ook eenvoudige write-support. Nu nog journaling... Maar de grootste klap van de vuurpijl is wel de netwerkstack. Een team heeft de netwerkstack geport (ik geloof van BSD) naar BeOS en deze begint nu te draaien! Sterker nog, het is ook nog binary-compatible met de oude stack, NetPositive kan met de nieuwe stack al pagina's laden van een webserver. Als dit klaar is heeft BeOS waarschijnlijk een high-performance stack (want de BSD stack is high-performance), vergelijkbaar met BONE, maar dan OpenSource. Over een tijdje kunnen dus al een aantal zaken vervangen worden: Tracker -> OpenTracker BeFS -> Opensource BFS TCP/IP Stack -> Opensource TCP/IP NetPositive -> BeZilla enz.
  • [quote:4cc8445bdc] Tracker -> OpenTracker BeFS -> Opensource BFS TCP/IP Stack -> Opensource TCP/IP NetPositive -> BeZilla [/quote:4cc8445bdc] Leuk, al hoop dat ik dat NetPositive ook wordt herschreven, speciaal voor OpenBeOS. BeZilla is namelijk nogal onstabiel, groot en traag. Misschien kunnen ze de source van Konqueror pikken, en daar wat van proberen te maken.
  • [quote:0e856f4b6c] Op 22-04-2002 0:53 schreef svdmeer: [quote:0e856f4b6c] Tracker -> OpenTracker BeFS -> Opensource BFS TCP/IP Stack -> Opensource TCP/IP NetPositive -> BeZilla [/quote:0e856f4b6c] Leuk, al hoop dat ik dat NetPositive ook wordt herschreven, speciaal voor OpenBeOS. BeZilla is namelijk nogal onstabiel, groot en traag. Misschien kunnen ze de source van Konqueror pikken, en daar wat van proberen te maken. [/quote:0e856f4b6c] Dat wil waarschijnlijk heel erg goed, KHTML is ook naar AtheOS geport. BeZilla heb ik nog nooit geprobeerd...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.