Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Anders

Is het nu echt zo dat IE de definitieve winnaar is?

maximilaan
2 antwoorden
  • Ik kom verdorie niet om IE heen !? Ik ben een praktisch persoon en heb me dan ook aangetrokken gevoeld tot andere browsers zodra deze tabbed browsing introduceerden. Ik heb inmiddels dan ook de volgende geprobeerd. Netscape 7.1 / Opera / Mozilla 6.0.1 Waarvan ik mozilla veruit de mooiste vind qua handeling en lay out. Echter nu hebben al deze browsers wel 1 of meerdere kritieke problemen met de weergave van content. Hierdoor moet ik zeer tegen m'n zin terug naar IE, of toch niet? Hebben jullie nog tips om bv Mozilla te kunnen blijven gebruiken + alle functionaliteit? De problemen; Opera doorstaat de veiligheidsregels niet die Girotel aan haar stelt. Netscape & Mozilla hebben oa. problemen met het weergeven van bepaalde submenu-tjes. Zoals op ad.nl & wanadoo. Bovenaan deze pagina's vind je kopjes met een naar beneden pijltje , wanneer je hierover beweegt dan komt er in IE automatisch een submenu tevoorschijn. Dit gebeurt niet in Netscape & Mozilla? Hetzelfde geldt voor de correcte weergave in lycos mail oa. bij het weergeven van een bijlage. Deze blijven bij Netscape & mozilla zelfs helemaal buiten beeld? Toch wel lastig je bijlage's niet kunnen aanklikken?? Ik begrijp dat bijna alle sites tegenwoordig gericht zijn op IE , maar moet dit nu zulke gevolgen hebben. En kunnen die jongens en meisjes van Mozilla deze technologie niet bijhouden? Ik dacht dat Microsoft juist conservatief was? Nu ben ik niet zo'n opgever dus heb op download gezoch naar skin's die tabbed browsing mogelijk maken in IE. Deze heb ik gevonden oa. fastbrowser. Alleen deze wil ik uit principe niet gebruiken omdat deze er zo lelijk uitzien en zo Amerikaans met als die links naar AOL enz Deze ontnemen me vrijwel iedere controle over het zelf inrichten van mijn werkbalken enz.
    Is er nu echt geen mooie oplossing? Ik heb niets tegen IE , alleen ik wil tabbed browsen met alle functionaliteit. Zijn er skins die ALLEEN tab's toevoegen? of zijn er nog mogelijkheden binnen bijvoorbeeld Mozilla?
    Alvast dank voor het meedenken. rh
  • Da's een lange crosspost

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.