Vraag & Antwoord

Anders (software)

Paginanummers afdrukken in Word 2000

Anoniem
Lucia1
6 antwoorden
 • Hallo,
  Ik krijg met geen mogelijkheid de paginanummers in mijn document afgedrukt. Als ik kies voor Beeld-Afdrukweergave zie ik de paginanummers keurig rechtsonderin. Maar kies ik voor Bestand-Afdrukvoorbeeld, dan zijn ze weer weg. Wie weet raad?
  Bedankt vast.
 • Staan de pagina nummers binnen het afdrukbare gebied van je printer?

  Probeer eens (als het gaat) verkleind uit te printen!

  Wat voor printer heb je?

  Geef eens wat meer info, dan kan er koncreter gezocht worden


  Greetz bye mike
 • Hallo,
  Ja, ze staan binnen het afdrukbare gebied van de printer. Verkleind printen afdrukken? Kun je me zeggen hoe dat moet? Mijn printer is een HP deskjet 970CXI, PC maakt gebruik van WinXP.
  Groet,
  Wim
 • Controleer eens of het papierformaat op A4 staat.
 • [quote:3c7a741fbc="Wim Wiss"]Als ik kies voor Beeld-Afdrukweergave zie ik de paginanummers keurig rechtsonderin. Maar kies ik voor Bestand-Afdrukvoorbeeld, dan zijn ze weer weg.[/quote:3c7a741fbc] Zelf heb ik maar 1 conclusie: de paginanummers staan niet in het afdrukbare gebied. Wil je zekerheid: verplaats de regel met het paginanummer iets naar boven. Het enige wat telt is overigens Bestand-Afdrukvoorbeeld, omdat deze laat zien wat de printer echt gaat afdrukken.

  Kom je er niet uit, geef dan even het gekozen papier formaat (vermoedelijk A4), boven en onder marge (vermoedelijk 2,5 cm) en de positie van de kop en voettekst (vermoedelijk 1,25 cm).
  Een inkjet printer heeft dacht ik zo'n 1 a 1,2 cm nodig om het vel papier te transporteren.
 • Dank allen. Hans, je had gelijk (en ik was dus voorbarig met de conclusie dat alles in het afdrukgebied stond). Door in Bestand-Pagina-instelling de afstand in de Voettekst te verhogen lukte het wel.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.