Vraag & Antwoord

Anders (software)

Duitse taalondersteuning installeren in Word 2000

Anoniem
strik
3 antwoorden
 • Ik heb thuis Word 2000 US maar omdat ik voor mijn opleiding veel Duitse teksten moet analiseren wilde ik graag de Duitse taal ondersteuning geinstalleerd hebben in Word 2000. Anderhalf jaar geleden hebben mijn ouders een PC in Duitsland gekocht. Hierbij werd de Duitse versie van Windows XP en Word 2000 geleverd; echter deze wordt bij ons niet gebruikt en daardoor ligt deze cd-rom in het verzamel bakje.

  Nu wilde ik de Duitse taal ondersteuning van deze cd-rom installeren in Word 2000 US maar ik krijg dit met geen mogelijkheid voor elkaar. Heeft iemand hier ervaring mee om dit voor elkaar te krijgen.

  Alvast bedankt.
 • heb zelf precies hetzelfde probleem gehad 1 of 2 jaar geleden

  Wat ik toen gedaan heb was best omslachtig: op een andere computer de duitse office installeren en het spelling-/grammaticabestand opzoeken. Kopiëren en in dezelfde map op de andere computer zetten. Daarna, geloof ik naar Extra, Opties, Spelling en Grammatica en daar het bestand toevoegen.

  Ik heb zelf inmiddels twee verschillende computers met zowel de Nederlandse als Duitse Office XP, dus ik kan het helaas niet meer opzoeken. Maar het kan zeker…
 • Als je tenminste ook in het register e.e.a. wijzigt. De officiële methode is in elk geval om de MS Proofing Tools te kopen (bv. bij Comcol.nl).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.