Vraag & Antwoord

Anders (software)

Vervanger voor Norton ?

13 antwoorden
 • Wie weet er een snelle , geen vertragende maar toch super goede virusscanner die weinig resources in neemt ?
 • Wil je het beste neem dan nod32 www.nod32.com
 • Norton :wink: Heb hier nooit probs mee gehad en vangt iedereen keer mooi die kazaa bestandjes op die iets extra's hebben dat ik niet nodig heb :)
 • [quote:91c8cce54e="De Geest Van Oirlo"]Norton :wink: Heb hier nooit probs mee gehad en vangt iedereen keer mooi die kazaa bestandjes op die iets extra's hebben dat ik niet nodig heb :)[/quote:91c8cce54e] Topic starter vroeg om een snelle en niet vertragende virrusscanner, dan zo ik dus zeker geen norton aanbevelen. Download de trial versie van nod32 bij www.nod32.com en laat dan eens je pc scannen, dan praten we wel weer verder. En bekijk eens via onderstaande link: http://www.floating-point.nl/index.php?page=eset
 • [quote:b71a92d356="De Geest Van Oirlo"]Norton :wink: Heb hier nooit probs mee gehad en vangt iedereen keer mooi die kazaa bestandjes op die iets extra's hebben dat ik niet nodig heb :)[/quote:b71a92d356] Dacht ik ook. Tot ik een online-scan deed op http://www.tiscali.nl/serv/viru/viru_center.asp. Vorige week pikte deze er 2 virussen uit en deze week weer 2. Norton herkende ze niet. :x Mijn vertrouwen in Norton heeft een flinke deuk gekregen. Een alternatief voor Norton? Ik volg dit topic.
 • M@rc dan kan ik alleen maar zeggen probeer ook nod32, ik heb er echt geen aandelen in of wat dan ook, maar ik wel geen ander antivirusscanner meer. En ik heb zelf ook in het verleden ook norton gebruikt.
 • [quote:2b2dc03d80="pdexie"]M@rc dan kan ik alleen maar zeggen probeer ook nod32, ik heb er echt geen aandelen in of wat dan ook, maar ik wel geen ander antivirusscanner meer. En ik heb zelf ook in het verleden ook norton gebruikt.[/quote:2b2dc03d80] Zou ik kunnen doen, maar ik gebruik van Symantec het 'totaalpakket ' Norton Internet Security 2003. Zit ik weer met het bijkomend probleem van mijn firewall. Of kan ik Norton Personal firewall naast NOD32 gebruiken? Of is hier ook een beter alternatief voor? Zonealarm is geen optie.
 • Ik zelf gebruik nod32 als hoofd av scanner. Ik heb ook nog systemworks 2003. Ik heb autoprotec en email scanning van norton antivirus uitgezet. Op deze wijze kan ik nod32 en norton antivirus naast elkaar gebruiken, maar nod32 scant bijv mijn e-mails, dat laat ik norton dus niet meer doen. Een vervanger voor zonealarm voor je kan outpost zijn. Hier kun je de gratis versie downloaden: http://www.agnitum.com/download/outpost1.html Zelf gebruik ik nog gewoon zonealarm pro 4.0.146.029
 • Geen slecht idee pdexie: Autoprotect en e-mail scanning bij NAV uitzetten en NOD32 er naast installeren en als primaire virusscanner gebruiken. De firewall van Norton kan ik dan in eerste instantie gewoon verder gebruiken. Ga ik ook eens proberen. thanx
 • De firewall van Norton kun je ook gebruiken zonder dat je Norton AV geïnstalleerd hebt staan. Verder kan ik pdexie alleen maar gelijk geven: nod32 is de beste virusscanner die je als thuisgebruiker kunt kiezen.
 • Weet iemand niet hoe je die NOD32 gratis kan krijgen ? 8)
 • [quote:840d048156="MisterX"]Weet iemand niet hoe je die NOD32 gratis kan krijgen ? 8)[/quote:840d048156] Nee dat weten we hier niet. En ik denk dat je vraag hier ook niet gewaardeerd wordt.
 • Tis ook alleen maar een vraag. En het moet ook niet illegaal zijn.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.