Vraag & Antwoord

Anders (software)

mail komt niet meer binnen met Nortonantivirus

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Sinds kort heb ik het volgende probleem.
  Ik heb Norton antivirus geinstalleerd. Maar nu krijg ik geen contact meer met de server. In ieder geval krijg ik die foutmelding in outlook. Zodra ik de inkomende en uitgaande mail niet laat scannen binnen door norton loopt alles prima. Iemand enig iedee wat hier aan de hand is?

  Dit probleem heeft zich niet eerder voorgedaan. Wellicht dat het te maken heeft met het binnen halen van een aantal updates van microsft?
 • Kijk eens op de site van symantec.
 • Heb je toevallig ook nog een firewall?
  Je moet bijv common client cc app, symantec net detect op zijn minst toestemming geven het internet op te mogen.
 • Met de huidige gegevens vermoed ik dat het ligt aan het feit dat je iets verkeerd hebt gegeten 8) Oftewel hier kunnen we niet veel mee. Het wordt zeer op prijs gesteld als je even de [i:8905c260e2][b:8905c260e2]exacte[/b:8905c260e2][/i:8905c260e2] foutmelding geeft.

  Ik heb zo het idee dat daar iets in staat met 'localhost'. Zo ja, dan even het advies van Sellis opvolgen en zoeken in de Symantec knowledgebase.

  Op de site van Symantec staat in ieder geval ergens uitgelegd hoe ze de mails scannen. Dat geeft je inzicht hoe het werkt en maakt probleem-oplossen een stuk eenvoudiger voor je.

  PS Welke versie van Norton, welk OS, welke Outlook?
  PS Had je Norton al geinstalleerd voordat je de patches van MS hebt geinstalleerd en toen geen problemen? Of heb je Norton geinstalleerd en deed deze het gewoon niet?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.