Vraag & Antwoord

Anders (software)

Nero 6 is rampzalig met branden en overburn

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Ik was altijd een zeer enthousiast gebruiker van Nero maar sinds de lancering van versie 6 lees je op verschillende boards dat er veel problemen zijn met de overburn-functie:

  Die deed het bij Nero 5 prima, echter bij Nero 6 moest er een PATCH aan te pas komen en wel na de officiele release om deze funtie alsnog te activeren.

  Prima, kan gebeuren.

  Maar nu, zelfs na installatie van die patch, weigert Nero CD's te branden die ietsje over de 700MB zitten, het is om hopeloos van te worden.

  <Als testje heb ik Alcohol 120% geinstalleerd, een brandprogramma dat qua grootte denk ik een tiende van Nero 6 is (3MB i.p.v. 30MB) en wat denk je?

  Na 'overburn' ingesteld te hebben doet ie keurig zijn werk. :lol:

  Dan vraag ik me af of je als gebruiker wel zoveel hebt aan bloat-software als Nero….iemand met dezelfde bevindingen?
 • Kijk, je hoeft natuurlijk niet perse versie 6.0 te gebruiken. Het is heel gewoon als er in nieuwe versies bugs zitten, die er langzamerhand uitgehaald worden. Ik werk nog steeds met een versie van 5.5, en ben daar heel tevreden over.
 • Ik heb versie 6 een tijdje gebruikt. Op de wijze waarop ik het programma gebruik zat er eigenlijk niets interessants vernieuwends (behalve het uiterlijk) t.o.v. 5.5. Die gebruik ik nu dus, werkt prima.
 • Ik kickte zo op die Nero SmartStart, da's erg leuk en overzichtelijk.

  Maar goed, ik wacht wel totdat de bugjes eruit komen…. :cry:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.