Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Bestanden van website lukt niet en mailen gaat niet meer.

None
9 antwoorden
 • Hallo,

  2 vraagjes:

  1.

  Op de site van Edwin Evers zijn fragmenten te downloaden van gesprekken. Die wil ik opslaan op mijn PC. Als ik op de link ga staan van een fragment en ik klik op de rechtermuisknop en kies " Doel opslaan als" kan ik deze niet opslaan als .mp3 maar alleen als .wpl. Als ik na het downloaden van 2 seconden het bestandje open gaat ie naar de site waar het fragment staat. Dat is niet de bedoeling. Hoe ga ik dit wel voor elkaar krijgen??

  2. Na de installatie van ADSL op de PC kan ik geen mail meer versturen in Outlook 2000.Binnenhalen lukt wel. De te verzenden mailtjes worden door de server geweigerd. Ik heb niks aan de instellingen in Outlook 2000 veranderd. Wat schort er aan???
 • welke site is het precies, kan ik kijken wat er bij gebeurt.
  Rina
 • antwoord op één:
  je downloadt geen mp3-bestand maar een Windows Mesia Playlist

  Open deze eens in kladblok, dan staat dar een link in, voer deze in in je browser en je kunt um downloaden.
 • Antwoord op vraag 2:

  Vul in bij SMTP het domein van je adsl provider.
  Voor die gegevens moet je ff in je brief kijken die je heb gekregen.
 • [quote:584bdc36ce="Rina"]welke site is het precies, kan ik kijken wat er bij gebeurt.
  Rina[/quote:584bdc36ce]

  www.radio538.nl/538/programma's/evers/index.jsp
 • Hoi,

  Bij mij kan ik de audiobestanden wel op de harde schijf opslaan(via doel opslaan als en dan in een map ergens waar je hem wilt hebben).
  Ze worden dan met de windows audioplayer afgespeeld.
  Wat je kunt proberen: de extensie in de verkenner veranderen in mp3, of als er geen extensie is de mp3 extensie toevoegen. Kijk maar wat er gebeurt. Lukt het niet, dan is er nog niets mis.
  Dat doe ik tegenwoordig ook met cd-hoesjes die mijn zoon download.
  Hij krijgt dan geen jpg maar een soort dat-bestand: even de extensie wijzigen en je kunt het hoesje weer in een brandprogramma openen.

  Ik zie wel hoe het is afgelopen,
  Rina
 • Ik heb al de tip van de link geprobeerd maar dat werkt niet echt lekker. Ik hbe ook winamp op de PC staan en daar opent ie in. Een klasgenoot heeft alleen Winamp en die heeft ze allemaal gedownload. Hoe doe ik dat ook??????
 • Hoi,

  Eerlijk gezegd snap ik je probleem niet meer zo goed.
  Eerst zei je dat als je op het bestand klikte je terugging naar het bestand op de website en nu vertel je dat je het bestand in winamp kunt openen.
  Dan moet dat bestand toch ergens op je harde schijf staan en heb je het toch kunnen downloaden.
  Het gekke is overigens dat ik mijn mp3-bestanden wel in winamp kan openen, maar de evers-bestanden niet. Die kan ik wel met de windows mediaplayer openen.
  Misschien die ook eens downloaden en kijken of je dan meer mogelijkheden hebt.
  Misschien kan je klasgenoot de bestanden op floppy zetten (ze zijn niet zo groot) en dat jij ze daarna op je computer zet, kijken of er wel/geen verschil is.

  Is het mailprobleem al opgelost?
  Zoniet, dan moet je echt alles heel zorgvuldig nakijken m.b.v. de brief die je erbij hebt gekregen. Oude mailadressen werken vaak niet meer en moet je de nieuwe, bij de adsl behorende, invoeren.

  Ik hoor nog van je,
  Rina
 • Hallo,

  Op de site van Evers staan die fragmentjes met een link "luister". Als ik daar op klik download ik een file windows play list. Die is zo binnen. Als ik daarna dat play list bestandje open, dan start ie windows media player op en gebruikt dan de link uit de play list om het fragment te LADEN en af te spelen. Ik heb geen knop "Opslaan als" in media player.Op een 1 of andere manier kan je als je ALLEEN Winamp hebt - dat heeft die klasgenoot van mij -. Aangezien hij een telefoonlijn heeft wil ik het ook zelf kunnen.En dat gaat nu niet.

  Het mailprobleem is opgelost. Ik moest bij SMTP de ADSL provider invullen. Gedaan en het werkt.

  Groeten!!!!!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.