Vraag & Antwoord

Anders (software)

Na herinstallatie 2e activaitie OfficeXp pro ?!?!

Anoniem
skywalker
7 antwoorden
 • Ik heb office net nieuw erin moeten zetten en nu moet ik na het ingeven van mijn serienr. telkens als ik office wil gebruiken een activatiecode ingeven. Ik zie geen geldige reden waarom ik na het falen hun software ik me ineens moet registeren daar. Wat is dat nou. Dan ben ik dubbel de dupe van hun falende software. Marketing honden die het zijn.
  Hoe kan ik hier omheen ?

  " In a world without walls and fences, who needs windows and gates ? "
 • Registreren is niet hetzelfde als activeren. Activeren kan via internet en telefoon, je geeft geen persoonlijke gegevens door (aldus MS) en je moet het doen anders werkt de boel niet meer over 30 dagen.

  Als je een probleem hebt met hun falende software, is er nog altijd Openoffice 8)
 • Jamaar het apkket kost al klauwen met geld en dan nu dit. Ik heb altijd gewoon gebruik kunnen maken v.h. pakket zonder activatie en nu ik het heb geherinstallerd moet ik ineens activeren. Rot op Bill dan wil ik niet.
 • Zal toch moeten, want anders kun je het maar 50x gebruiken, darana is het gebeurd. Office (m.n. Word) wordt tegenwoordig in de pre-install vooraf door de fabrikant al geactiveerd, zodat je dat niet zelf hoeft te doen, maar na herinstallatie werkt die activatie niet meer. Koop je het gewoon in de winkel, dan moet je ook zelf activeren. Of je het daar nu mee eens bent of niet.
  Overigens, wat is eigenlijk het probleem? Je kunt naar een 0800 nummer bellen (ergens in Ierland) wat HELEMAAL GRATIS is. Dus die klauwen met geld heb je niet nodig om Office te activeren.
 • Maar ik vindt het nog steeds nergens op slaan. Waarom moet je her-activeren als je opnieuw installeert ? Daar is toch geen geldige reden voor te bedenken. Alleem MS heeft er profijt van omdat je gegevens moet laten registreren. Ik ben tegen. :evil:
 • pffffffffffffff MS registreert je gegevens niet bij een ACTIVATIE …

  Dat doen ze pas bij een REGISTRATIE, waartoe je NIET verplicht bent …

  activatie is gewoon een code krijgen aan de telefoon, met een gratis gratis nummer…
 • Ik herhaal: overstappen op Openoffice of niet zeuren over de MS politiek.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.