Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Foutmelding installatiepakket Slipstr. sp2 in OfficeXP

pdexie
7 antwoorden
  • Ik heb keurig netjes de handleiding gevolgd zoals hier aangegeven.
    Echter als ik eraan toe kom op de SP te integreren in de office bestanden krijg ik de volgende melding: "Kan dit installatiepakket niet openen. Controleer of dit pakket bestaat en of u toegang tot het pakket hebt, of neem contact op met de leverancier …."

    Heeft iemand een idee hoe ik nu verder kan gaan?
  • Het zelfde had je hier allang kunnen lezen en merken dat niemand hier een antwoord op weet / geeft/

    http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=101708

    Maar ja nu weet ik in ieder geval niet de enige ben met het zelfde probleem.
    Ik weet wel dat het iets te maken heeft met de uninstaller van windows aangezien er als ik de laatste stap wil uitvoeren en waar het mis gaat,
    er bij de startbutton een uninstaller wordt vermeld die ik niet gebruikt heb.
  • Des te meer een reden om op onderzoek te gaan dus. Als ik meer weet laat ik het weten.

    Groet
  • Al weer een stapje verder. In de regel: msiexec /p e:\sp2\MAINSP2ff.msp /a e:\office\proplus.msi shortfilenames=true /qb moest ik proplus.msi veranderen in pro.msi daarna werd er wel gestart. Echter krijg nu de melding dat de updatversie niet dezelfde is als het origineel.

    Dat klopt. Ik werk met een Nederlandse Office en ik heb de Engelse SP2 gedownload. Weet iemand dan waar ik de administratieve SP2 van Office XP kan vinden dan? Dus één die je uit kan pakken naar de harde schijf? Waarschijnlijk is daarmee het probleem opgelost.

    Ben benieuwd …

    [edit]en die is dus hier te vinden waarmee dit probleem weer opgelost is[/edit]
  • Sellis

    Ik zocht het ook in die hoek maar bij mij lukte dat eerst niet, dus er
    zou wel een andere type fout in de regel hebben gemaakt.
    Maar het belangrijkste is het werkt nu, hiervoor mijn dank.

    Nu rest mijn nog een vraag?
    Brand je de gegevens die in de office map staan gewoon bijv met nero, of heb ik nog een of ander boot file voor nodig?
  • Je hebt PB
  • Sellis je hebt PB

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.