Vraag & Antwoord

Anders (software)

Geen jpg meer

Anoniem
Wim Sturkenboom
6 antwoorden
 • Ik heb een vraag

  Normaal als ik een afbeelding op inet wou opslaan dee die dat als een .jpg file.
  Maar nu ineens kan ik alle afbeeldingen aleen nog maar opslaan .bmp en die zijn veel groter dan jpg.
  Weet iemand hoe ik het weer terug kan veranderen?

  bvd
 • Bij mijn weten ondersteunt windows standaard geen jpg. Windows kan alleen bestanden opslaan als jpg als er een programma is geïnstalleerd wat jpg ondersteund (zoals word). Dus als je onlang je harde schijf geformatteerd hebt of word verwijderd hebt. Dan is dat dus de oorzaak.
 • Volgens mij moet je je [i:87ef45869e]temporary internet files[/i:87ef45869e] eens even leeg gooien. Weet dat niet zeker meer, het is alweer een tijdje geleden dat deze vraag hier langs is geweest.

  Overigens handig dat je even vertelt welke browser je gebruik en welk OS; het bovenstaande antwoord geldt voor de combinatie Windows/IE.

  [quote:87ef45869e="Supersnail"]Bij mijn weten ondersteunt windows standaard geen jpg. Windows kan alleen bestanden opslaan als jpg als er een programma is geïnstalleerd wat jpg ondersteund (zoals word). Dus als je onlang je harde schijf geformatteerd hebt of word verwijderd hebt. Dan is dat dus de oorzaak.[/quote:87ef45869e]Volgens mij geldt dat alleen voor de ondersteuning in bv paint. IE kan zonder meer jpg weergeven en dus kun je het ook zo opslaan.
 • Ik heb even gezocht en ben dit topic tegengekomen: http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=96401&highlight=ie+jpg het lijkt er op dat je gelijk hebt.
 • En als je met je rechter muisknop op de tekening/afbeelding klikt, en je selecteert "Opslaan als…", welke extentiemogelijkheden wordt je dan geboden?
 • [quote:5965515297="Supersnail"]Bij mijn weten ondersteunt windows standaard geen jpg[/quote:5965515297]

  Bullshit

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.