Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

shareaza stopt met connect

almar
7 antwoorden
 • Ik heb shareaza en ik heb niks veranderd aan de instellingen van het netwerk of aan die van shareaza maar hij connect niet meer met g1 en g2, wel met edonky maar hij download niks meer van edonky maar wel uploaden. Nu als ik bij het connecten van shareaza bij system kijk dan zie ik dat bij het connecten met g1 en g2 hij mijn ip als o.o.o.o laat zien terwijl mijn internet het gewoon doet en ik heb geen proxy of firewall. Ik heb kabel van chello, ik denk zelf dat het daar aan ligt, maar hij deed het een dag van te voren nog wel en er is NIETS verandert. Bij mij dan tenminste…..
 • [quote:d6ac2cba2d="almar"]Ik heb shareaza en heb niks veranderd aan instellignenv an netwerk of aan die van shareaza maar hij connect niet meer met g1 en g2wel met edonky maar hij download niks meet wel uploaden. Nu als ik bij het connecten van shareaza bij system kijk dan zie ik dat bij het connecten met g1 en g2 hij mijn ip als o.o.o.o laat zien terwijl mijn intyernet het gewoon doet en geen prozy of firewall heb, en bij edonky krijgt hij heeeel veel foutmeldingen. Ik heb kabel van chello dnek zelf dat het daar aan ligt, maar hij deed het een dag van te voren nog wel en er is NIETS verandert. Bij mij dan tenminste…..[/quote:d6ac2cba2d]

  Mischien een poort dicht bij je firewall, en check ook meteen ff op spyware met spybot search & Destroy.
  Als dat niet helpt weet ik t ook niet.

  en probeer is HOOFDLETTERS en punten en komma's te gebruiken, leest ff wat makkelijker.
 • Mee eens heb het verbeterd, maar omdat het mischien zo moelijk te lezen was zal ik het nog even herhalen ik heb geen proxy of firewall dus er kan bij mij niks dichtstaan en ik heb niks verandert dus hij kan er adn neit eens zo maar mee ophouden he.
 • Hallo,

  Ik heb hier precies hetzelfde probleem alleen ik heb geen Chello maar Planet maar dat doet er niet toe. Bij mij hetzelfde paar dagen geleden deed die het en nu hele tijd niks nopes nada. Dacht eerst dat G1 of G2 eruit lag ofzo maar dat duurt nu wel erg lang dan. En wilde net een topic plaatsen maar die is al geplaatst weet iemand wat er nou aan de hand is ?
 • jah op die forums van shareaza zijn er da kei veel die da probleem hebben en bij niemadn is het opgelost en ze hebben allemaal een vaste internetverbinding
 • zeg almar ik heb ff goed gekeken check deze site:

  http://forums.shareaza.com/showthread.php?s=b8b973bfddc81d149383d6105fbb5a57&threadid;=7850&highlight;=connect

  Dit werkte bij mij alles doet het weer..

  Sterkte.


  Do you have listing in the host cache? This is the most common problem of not connecting. You can add these G1 and G2 discovery services.

  http://gwc.isuldor.com/g2only/cache.asp
  http://g2cache.theg2.net/gwcache/lynnx.asp
  http://gwebcache.jonatkins.com/cgi-bin/gwebcache.cgi
  http://members.lycos.nl/baafie/gcache.php
  http://mitglied.lycos.de/h2flow/gwc/gcache.php
  http:/
  aphael.manfredi.free.fr/gwc/gcache.php
  http://gwebcache3.jonatkins.org.uk/perlgcache.cgi
  http://unknown.pingtime.com/cgi-bin/perlgcache.cgi
 • Bij mij niet maar toen hij het bij jou neit deed, of verwijder eens die lsitings wat sotnd er toen in het bgeinn bij system bij mij staat dan een ip van 0.0.0.0 daar ligt denk ik het probleem.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.