Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

faxen via pc

None
11 antwoorden
 • hallo allemaal ik wou graag weten hoe ik simpel via de pc een fax kan ontvangen en verzenden met een hp lj 3300 zodat de pc voortaan de faxen ontvangt en me dat dus een hoop papier scheelt.
 • wat is je OS ?
 • 't Is iets anders, maar een fax versturen kan via je e-mail (gratis, als je niet via de telefoon verbonden bent). http://www.irishdancing.nl/fun/emailfax.htm
  en een fax ontvangen gaat ook gratis, via de KPN komt ie dan op je email binnen. http://www.kpn.com/br2/ng/catalog/cat_Browser.jsp?c=ok&contentOID=20202&categoryOID=-17367&site=0&ch
 • voor girotel/XP/ISDN had ik ook het porogr. "RVS COM lite"nodig, en hier zitten allerlei aardige dingen bij, o.a. fax en versturen van sms vanuit p.c.
 • volges mij maakt het helemaal niet uit wat we zeggen, hij reageert toch niet :-?
 • bedankt voor jullie reactie's er zijn 4 pcees die win me draaien en die allemaal moeten kunnen faxen via de hp lj3300 dit omdat ze dan allemaal dezelfde layout kunnen gebruiken. verder moeten er ook gefaxt kunnen worden vanaf de pcees. De pcees zitten op een netwerk en de lj 3300 aan de server die de printers dus deelt. Ik ga is met wat tips van jullie aan de slag als jullie nog een goed progie weten om dit te klussen hoor ik het graag.

  groetjes mc lick
 • ok; tip:

  ga naar www.download.com en typ daar in iets van fax of zo. toen ik op zoek was naar een goed programma voor mn win98 pc ben ik daar ook op zoek gegaan en ik weet dat daar een ton aan proggies op staat voor dit soort dingen.

  wat ik niet echt begrijp is wat je bedoelt met ik wil faxxen via die printer. dat gaat niet lukken nl…is ook onzin want dan fax je dus nog niet via je pc. dus als je dat even uitlegt kan ik wat meer verzinnen. ik heb hier nl 2 pc's die faxxen. 1tje win98 en 1tje xp dus ik kan je waarschijnlijk wel helpen met de instellingen enzo.
 • met faxen via de printer bedoel ik dus de lj 3300 all in one dit is ook een fax die op de fax lijn is aan gesloten. IK wil dus gewoon een fax via de pc naar de all in one sturen die hem dan vervolgens verstuurt. hoop dat het nu een beetje duidelijk is wat mijn bedoeling is.

  groetjes mc lick
 • ik ben neit op de hoogte van de moglijkheden van de faxmachine. maar wat je beter kan doen is denk ik het makkelijkste. als je in alle pc's een modem hebt tenminste. dan kan je nl het beste denk ik gewoon een tellijn op de modem aansluiten…een mooi proggie uitzoeken die dus faxxen ken sturen (waarschijnlijk al standaard in windows) en met een centraal opgeslagen standaard fax (kan je zelf maken met logo etc.) gewoon je faxxen sturen via de modems en de faxxen ook daarop ontvangen maar uit laten printen op de fax (je hebt hier dus niet een speciale fax voor nodig, ik heb gewoon mijn printer hiervoor).
  ik weet nl niet of je dus via de netwerkkaarten faxxen ken versturen.

  mocht bovenstaande oplossing geen optie zijn dan zo:

  ik neem aan dat de fax al op alle pc's is geinstalleerd als fax? zo ja, dan moet je even in word proberen een fax te versturen van een van je werkstations. dit doe je door iets te typen en dan uitprinten op de fax. hij zal hem niet standaard ook echt uitprinten maar gaat hem wel versturen denk ik. probeer dat eens. kies dus gewoon als je bijvoobreeld je faxen in word typt het uit te printen met de fax, en als het goed is krijg je dan een wizard die laat zien wat je allemaal in moet voeren om de fax daardwerkelijk te versturen.
 • in alle pc in modem plaatsen is niet echte een handige oplossing plus ik moet de fax lijnen dan gaan opsplitsen en kabels gaan trekken door het hele kantoor.Daar word ik niet echt vrolijk van aangezien ik de gene ben due dat mag gaan klussen. Via word faxen gaat wel maar werkt niet echt handig.Weet iemand of het ook kan met winfax van norton?
 • [quote:8ef92ac42f="Mc lick"]Via word faxen gaat wel maar werkt niet echt handig.[/quote:8ef92ac42f]Is dat niet een kwestie van printen naar fax, fax nummer invullen en klaar is Mc lick. Zo ja, hoeveel handiger moet het dan worden?

  Uit de [i:8ef92ac42f][b:8ef92ac42f]user manual[/b:8ef92ac42f][/i:8ef92ac42f]:
  [quote:8ef92ac42f][b:8ef92ac42f]Receiving faxes to your computer[/b:8ef92ac42f]
  To receive faxes to your computer, you must enable the receive to PC setting in the software (see the product software Help).[/quote:8ef92ac42f]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.