Vraag & Antwoord

Anders (software)

Kan geen PDF-bestand openen in MSN-groep

3 antwoorden
  • Bij bezoek aan MSN-community groepen, staan in de Documenten-bak meestal PDF-files. Wanneer ik daarop klik dan verschijnt er wel een openingsscherm, maar even later staat er in de linker-bovenhoek het bekende Vierkantje-met-Rood-Kruisje. Ik werk met WinME, heb IE6, en gebruik ook Adobe Reader 6. Wat doe ik verkeerd?? En wie geeft mij een tip?? Humpel
  • ik zou het antwoord niet weten op deze vraag.. maar denk ook dat je in het verkeerde topic zit. misschien in de software afdeling ??
  • [quote:db64c43283="Humpel"]Bij bezoek aan MSN-community groepen, staan in de Documenten-bak meestal PDF-files. Wanneer ik daarop klik dan verschijnt er wel een openingsscherm, maar even later staat er in de linker-bovenhoek het bekende Vierkantje-met-Rood-Kruisje. Ik werk met WinME, heb IE6, en gebruik ook Adobe Reader 6. Wat doe ik verkeerd?? En wie geeft mij een tip?? Humpel[/quote:db64c43283] Open acrobat reader eens en kijk eens bij voorkeuren, als het goed is staat daar ergens iets van: PDF in browser weergeven. Staat die aangevinkt? Anders misschien opnieuw installeren??

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.