Vraag & Antwoord

Anders (software)

Nero vraag!

Anoniem
skywalker
4 antwoorden
 • Hallo allemaal,

  heb een probleempje.

  Ik ben met Nero een nieuw project begonnen zonder Multisessie.
  Ik heb daar de bestanden en mappen geselecteerd die ik in het project wil hebben. Vervolgens heb ik het project opgeslagen. Nu heb ik wat veranderd in de mappen die ik het project heb staan, ik heb wat bestanden verwijderd en toegevoegd.
  De volgende keer dat ik het project open, ziet hij wel welke bestanden zijn verwijderd en veranderd, maar niet welke zijn toegevoegd.

  Wat ik wil is dus een bestand, dat wanneer ik die open met Nero, hij kijkt welke bestanden zijn gewijzigd, verwijderd EN toegevoegd en ze dan ook meeneemt in het project. Weet iemand hier een oplossing voor?

  Alvast bedankt.
 • [quote:ce1e832410="skywalker"]Ik ben met Nero een nieuw project begonnen zonder Multisessie[/quote:ce1e832410] Het verschil tussen wel en geen multisessie is, dat je multisessie moet gebruiken als je later iets wilt kunnen toevoegen. Nero heeft toch een help-funktie?
 • ja inderdaad maar daar kon ik geen antwoord vinden. Ik wil namelijk dat elke keer een nieuwe cd wordt gebruikt. Wanneer er voor multi-sessie wordt gekozen moet je dezelfde cd de volgende keer weer gebruiken. Dit gaat goed totdat de cd vol is. Ik wil dus een backup systeem dat er steeds een nieuwe cd wordt gebruikt voor het wekelijks wegschrijven van een backup.
 • Ah! Probleem duidelijk. Oplossing: als je een backup hebt gemaakt wordt je, in ieder geval bij het afsluiten van Nero, gevraagd of je de compilatie wilt opslaan: zeg ja, en er wordt een bestand aangemaakt met een .nri extensie. De volgende keer dat je een backup wilt maken op basis van die compilatie, start je Nero, je klikt in het menu op Bestand—Nieuw… en je krijgt het venster 'Nieuwe compilatie'. Rechts onderin dit venster vind je een knop 'Openen…'; klik erop, surf naar het .nri bestand wat je de eerste keer had gemaakt en open dat. Nu zijn er twee subvensters: één met de compilatie, en één met bestands-browser. Je kunt in het compilatievenster nu eventueel bestanden verwijderen; en desgewenst vanuit het browservenster mappen/bestanden toevoegen. Als je dat gedaan hebt, kun je de nieuwe cd branden via Bestand—CD schrijven…
  NB: deze optie kan alleen worden gebruikt als het compilatievenster is geselecteerd.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.