Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Mailinglist programma in Windows XP?

ragruijters
2 antwoorden
 • Ik ben de blije :roll: bezitter van Windows XP en een website. Nu wil ik voor onze vereniging een mailinglist opzetten, waarmee we nieuws end door kunnen sturen.
  Nu ben ik dus op zoek naar een programma voor Windows waarmee ik een mailinglist kan samenstellen. Een aparte pop3-mail account is hiervoor geen probleem, want deze zijn ruimschoots aanwezig. Verder zou ik graag mbv templates (HTML)-mails willen kunnen versturen. Ik weet dat er programma's zijn die dit kunnen, maar het probleem is alleen dat IK ze niet kan vinden op internet..

  Iemand enig idee??

  Kom nu niet aan met (goede suggestie's trouwens) dat dit met Perl, PHP & MySQL enzo ook kan, want zo werkte het in het begin.. Maar, dit lijkt me voor ons een stuk beter..


  Alvast bedankt! :D
 • Dit kan toch met ieder mail programma?

  Je maakt in het adresboek een groep aan.

  Je maakt daarna een bericht regel aan dat indien de titel van een bericht bepaalde tekst bevat, je dat bericht wilt verzenden naar de hele groep.

  Of je maakt een bericht regel aan dat indien de verzender een bepald e-mail adres is, je dat bericht wilt verzenden naar de hele groep.

  Dat kan zelfs met Outlook Express.

  Groep aanmaken:
  Extra -> Adresboek…
  Nieuw -> Nieuwe groep…

  Bericht regel maken:
  Extra -> Berichtregels -> E-mail…
  Aanvinken in vak 1 waar gezocht moet worden.
  Aanvinken in vak 2 wat er moet gebeuren.
  In vak 3 op de blauwe tekst klikken.
  Naam geven aan de regel (in het bovenste vak), zodat je hem kunt herkennen.
  In het onderste vak aangeven waarnaar gezocht wordt (inhoud van waar gezocht moet worden).

  Je kunt ook op meerdere kriteria je bericht doorzenden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.