Vraag & Antwoord

Anders (software)

Ghost probleem

3 antwoorden
  • Ik heb net Windows XP geinstalleerd en wil een Ghost image maken vanaf flop van de C partitie. Na starten Ghost krijg ik 2 meldingen. Dat de disk die ik wil beschrijven write protected is. en dat er bad blocks zijn...
  • Schijf controleren met scandisk. fouten automatisch laten repareren. Zou het kunnen dat de schijf waarop je wilt schrijven NTFS is? En dat je onvoldoende rechten hebt om hierop te schrijven vanaf een diskette? Als je aangeeft dat je wilt schrijven naar een CD-R(W), krijg je de melding dan ook? Zoek anders eens in de database van [url=http://www.symantec.com/region/nl/techsupp/knowledge_base.html]symantec [/url]of met [url=http://www.google.nl/search?q=%22disk+is+write+protected%22+ghost&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=nl&lr=]google[/url]. Ik heb de termen "Disk is write protected" "ghost" ingevoerd en er kwamen aardig wat artikelen tevoorschijn.
  • Ik ben even nieuwsgierig. Je zegt dat je opstart vanaf diskette en vervolgens start je ghost op. Ghost.exe zonder variabelen neem ik aan? En wil je alleen de c-partitie imagen? En waar wil je de image wegzetten?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.