Vraag & Antwoord

Anders (software)

Java downloaden?

7 antwoorden
  • Voor sommige programma's op internet schijn je java nodig te hebebn. bv voor sommige chatprogramma's? Waar kan ik dit downloaden en welke versie? Of maakt dat niet uit? En waar kan ik zien of java al geinstalleerd is op een computer? bedankt
  • De java runtime environment download je hier: http://www.java.com/en/download/windows_manual.jsp Na installatie wordt er een Java icoon aan je configuratiescherm toegevoegd.
  • Je hebt waarschijnlijk XP servicepack 1 [b:5e1fa6ee66]a[/b:5e1fa6ee66] geinstalleerd, en daar zit geen java ondersteuning (meer) in. Dat SUN pakket is een ramp. De MS versie is o.a. hier verkrijgbaar [url]http://java-virtual-machine.net/download.html[/url]
  • Nog maar er bovenop: Download Java van http://www.fladder.nl/msjavx86.exe. Of http://java-virtual-machine.net/download.html Er is ook nog een mogelijkheid om hem bij Sun te downloaden maar deze heeft helaas minder mogelijkheden : http://java.sun.com/getjava/download.html SP1 heeft java, SP1A nièt !: Service Pack 1A heeft de JVM juist weer niet, vanwege een license-ruzie tussen M$ en Sun. Zorg er dus voor dat je SP 1 te pakken krijgt, niet SP 1A. (val ik in herhaling?)
  • bedankt voor jullie reacties. Dit nog even als toevoeging: heb win98se. Maakt dat nog wat uit? En waar kan ik zien of Javan geistalleerd is op een comp.
  • [quote:20f2a939cf="Jan2000"]En waar kan ik zien of Javan geistalleerd is op een comp.[/quote:20f2a939cf]Nogmaals; Als je de SUN variant gebruikt, wordt er een icoon toegevoegd in het configuratiescherm.
  • Je kunt zien of java ondersteund wordt door een command prompt te openen en JVIEW in te typen. Het zou versie 3810 moeten zijn.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.