Vraag & Antwoord

Anders (software)

InCD geeft foutmelding

Anoniem
honeymaker
8 antwoorden
 • Ik probeer een CD-RW te formateren met InCD 4.0.0.37. InCD pas gedownload. Ik werk met WinXP. Helaas lukt dit niet en krijg ik steeds een foutmelding van InCD:
  Fout bij beschrijven van de schijf in F:\ Bevestig dat de schijf compatibel is met station en niet is bekrast of beschadigd. Klik ik dan op OK dat komt InCD weer met dezelfde fout melding. Hoe kan ik dit oplossen??
 • is de cd niet te beschadigd?
  al geprobeerd cd schoon te maken?
  ander brand programma geprobeerd?
  ander cd'tje in de cd-brander gestopt en opnieuw geprobeerd?
 • Welk formaat CD-RW schijfje heb je?
  Oudere cd-writers kunnen niet omgaan met 700 MB CD-RW schijven.
  Heb je een 700 MB schijf robeer het dan eens met eentje van 650 MB
 • Hmmm vreemd ik heb exact hetzelfde probleem met InCD, terwijl ik met de oude wel altijd deze rw's kon branden! Misschien toch een fout van Ahead?
 • Ik het hetzelfde probleem gehad, en toen als volgt opgelost: eerst Nero starten, en bestellen dat de rewritable volledig gewist moet worden (ergens in de loop van dat proces moet de rewritable in de speler worden geplaatst - dus niet eerst de cd laden en dan pas Nero starten!). Na het volledig wissen de cd eruit gehaald en Nero afgesloten; de cd opnieuw geladen en toen ging het ineens wèl. Heel vreemd.
 • [quote:f1f8c9f347="Brbnts rkl"]Ik het hetzelfde probleem gehad, en toen als volgt opgelost: eerst Nero starten, en bestellen dat de rewritable volledig gewist moet worden (ergens in de loop van dat proces moet de rewritable in de speler worden geplaatst - dus niet eerst de cd laden en dan pas Nero starten!). Na het volledig wissen de cd eruit gehaald en Nero afgesloten; de cd opnieuw geladen en toen ging het ineens wèl. Heel vreemd.[/quote:f1f8c9f347]

  Geprobeerd, maar bij mij werkt het helaas niet. :cry:
 • Volgens Nero is het de schuld van Windows Media Player. Deïnstalleren, zeggen ze, en opnieuw installeren zonder de Adaptec component. Ik ben er nog niet achter wat ze bedoelen…
  In ieder geval heb ik al ontdekt dat een hotfix voor Windows Media Player niet kan worden verwijderd omdat anders 'mogelijk' een groot aantal andere toepassingen ineens niet meer goed zou werken…
  Dat wordt, naar ik vrees, een grondige schoonmaakaktie op mijn pc, en dan InCD over zichzelf heen installeren om na te gaan of dàt dan werkt.
 • Dank voor jullie reacties!!! Ik ga maar proberen om Windows Media plyer eraf te krijgen.
  Weet iemand trouwens nog een ander programmaatje die het zelfde doet als InCD ? (DirectCD maakt mijn XP instabiel dus wordt tegen gehouden door XP zelf)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.