Vraag & Antwoord

Anders (software)

Emoticons voor alle gebuikers

3 antwoorden
  • Ik heb voor mijn user account in MSN MEssenger allerlei eigen Emoticons toegevoegd. Nu gebruikt sinds kort ook iemand anders mijn Messenger maar die kan geen gebruik maken van mijn Emoticons. Hoe kan ik instellen dat dit wel zo is? Het is namelijk een gigantische k-klus om alles weer handmatig één voor één te gaan zitten toevoegen. (Sowieso is het beheer van eigen Emoticons erg ongebruiksvriendelijk en omslachtig.)
  • Ik weet niet welk Operating Systeem je gebruikt, maar zoals ik kan zien op een Windows XP Pro systeem, bevinden er zich mappen met de naam [b:e89c5465ad]CustomEmoticons[/b:e89c5465ad] onder [b:e89c5465ad]Application Data\Microsoft\MSN Messenger[/b:e89c5465ad]... Misschien een uitgangspunt om te experimenteren? Ellen
  • Ja die directory had ik ook gevonden. Ik heb de inhoud gekopieerd maar blijkbaar is dat niet voldoende. Er moet ergens nog iets zijn dat deze inhoud koppelt aan de nieuwe Messenger-gebruiker. Ik heb de directory's en de registry afgezocht maar kon zelf niets vinden. Ik gebruik overigens Messenger 6.1 onder Windows XP.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.