Vraag & Antwoord

Anders (software)

Actuele brandsnelheid in Nero 6?

Anoniem
None
2 antwoorden
 • Eerder kon ik door een aanpassing in het register van Nero 5 de aktuele brandsnelheid zien ipv de ingestelde snelheid.

  ('HKEY_CURRENT_USER\Software\ahead\Nero - Burning Rom\Recorder': om dan de DWORD waarde ShowSingleRecorderSpeed op 1 te zetten)

  Echter in Nero 6 zie ik deze DWORD waarde niet meer. Wie weet hoe het dan aan te passen is, of kan deze waarde handmatig aangemaakt worden. Momenteel gebruik ik Nero 6.0.0.11
 • Bij nero 6 moet je die waarden aanmaken in je register.
  Hier onder staat hoe het moet, wel in het Engels ben nu te lui om het te vertalen, maar het lijkt me dat je er wel uitkomt.
  Zo niet dan hoor/zie ik het wel hier.

  For Nero 6 follow this steps.

  1. Start-> Run-> type Regedit

  2. Go to "HKEY_CURRENT_USER\Software\ahead\Nero - Burning Rom\Recorder"

  3. Go to Edit-> New -> DWORD Value

  4. Rename "New Value #1" to "ShowSingleRecorderSpeed"

  5. Click on it and select "Modify"

  6. Now set the value 0 to 1


  Klaar.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord