Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

ACDSee, houdt volgorde niet aan...

Anoniem
None
2 antwoorden
 • Bij het installeren van een programmetje heb ik alle stappen met behulp van ACDSee 'gecaptured'. Alle monitorbeeldstappen staan keurig op volgorde in de folder.

  Bij het willen 'viewen' blijkt alles door elkaar te worden gehaald, terwijl de volgorde van cruciaal belang is…

  Ik ben mij zeer van bewust dat mijn vragen bepaald geen kattepis zijn; aangezien ik vaak geen antwoord krijg, maar wie van de experts durft een poging te wagen om mij verder te helpen? :(

  Dank.
 • Hoe is de bestandsnaam opgebouwd? Dit is namelijk van groot belang om de volgorde in een browser te bepalen.
  Als je nummers gebruikt moet je er aan denken dat deze door de verkenner als tekst wordt gezien. Hierdoor krijg je bijvoorbeeld de volgende reeks:

  1, 10, 11, 12……19, 2, 20, 21, 22…..29, 3, 30, 31, 32, 33…..4, 40

  Wil je deze reeks op de juiste volgorde hebben dan moet je ervoor zorgen dat alle nummers uit 2 cijfers bestaan. Zet voor de getallen onder de 10 een 0, dus als volgt:

  01, 02, 03, 04, 05….10, 11, 12, 13 enz.

  Op deze manier wordt de reeks wel op de juiste manier gesorteerd.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.