Vraag & Antwoord

Anders (software)

Meer lettertypen in Word

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Hallo,

  Voordat de pc werd geformatteerd had ik veel (meer) lettertypen in Word. Nu na het formatteren ben ik dus al die lettertypen weer kwijt. Weet iemand hoe ik die lettertypen weer terugkrijg. Volgens mij heb ik nu de standaardlettertypen in Word, terwijl ik er veel meer kan hebben. Hoe ik er voor het formatteren aan ben gekomen weet ik niet meer…tjah…dat krijg je als je 16 bent…geheugenverlies..

  Alvast Bedankt,

  Rik

  p.s.: als ik bij lettertypen kijk in het configuratiescherm staan er ook veel meer, dus ze staan wel ergens op de pc, maar hoe krijg ik ze in word. het is btw office xp
 • Heb je wel een printer geinstalleerd?
 • Jazekers…maar wat heeft dat er dan mee te maken. Het is btw een HP deskjet 845c. Heb deze al heel lang, en zoals ik al zei, had ik daarvoor ook meerdere lettertypen => die konden ook worden afgedrukt.
 • Ze staan allemaal wel in C:\Windows\Fonts??
  Voor lettertypen kijk ook hier:
 • [quote:647df39ad3="jantjebeton"]Jazekers…maar wat heeft dat er dan mee te maken. Het is btw een HP deskjet 845c. Heb deze al heel lang, en zoals ik al zei, had ik daarvoor ook meerdere lettertypen => die konden ook worden afgedrukt.[/quote:647df39ad3]Die vraag van Gerben over die printer is helemaal niet zo vreemd. Ik had dstijds een HP660, en daar zat bij de installatiediskettes een aparte diskette met vele tientallen fonts. Op dezelfde manier worden fonts vaak bij alllerlei programma's geleverd, en ook zijn ze volgens mij op diverse sites wel te downloaden.

  Jan de Boer
 • Op www.microsoft.com kun je waarschijnlijk een hele lading fonts downloaden voor Word. Die kun je dan gewoon installeren en staan ze meteen op de juiste plaats.
 • heb ff een beetje rondgekeken en d'r zijn idd erg leuke lettertypen te vinden op internet. Maar nu hebik er een paar gedownload, hoe installeer ik die dan?! :-?

  Graag zou ik een antwoord krijgen

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.