Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Kopiëren van Sim-cd

plextor
6 antwoorden
  • Hallo allemaal, ik heb net 2 Sim-cd's gekocht voor mijn kinderen en wil die kopiëren om te voorkomen dat ze door ondeskundig gebruik defect raken en ik dan niets meer heb. Ik heb op allerlei manieren geprobeerd ze te kopiëren (ook met Clone CD), maar ik krijg ze dan wel geïnstal-leerd, echter bij het opstarten van het programma wordt er om de cd gevraagd. Wie weet raad?
  • Jah, das jammer natuurlijk. Om dit te omzeilen zul je en patch moeten hebben. Aangezien dat illegaal is en dus niet op het forum gezegd mag worden, zeg ik duz niet meer.
  • Probeer eens de faq's op dit forum. Deze vraag is hier al vaak gesteld en beantwoord. Zoek bij www.google.nl eens op "deamon tools". Niets illegaals aan.
  • Alcohol 120%, mits copieen zijn voor eigen gebruik!
  • Clonce cd is verkocht en je moet voor clone cd nu bij slysoft zijn:
    www.slysoft.com

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.