Vraag & Antwoord

Anders (software)

NAV 2003 vertraagt PC bij opstarten

6 antwoorden
  • Na herhaaldelijke problemen met mijn vorige PC ben ik nu gevallen voor de nieuwe Aldi PC. Echter, een probleem wat ik de vorige keer ook al had was een sterke vertraging bij het opstarten van het systeem. De veroorzaker is Norton Antivirus 2003, en ik heb diverse oplossingen uitgeprobeerd zoals die o.a. vernoemd staan op de Symantec site. Zo heb ik alle updates geinstalleerd totdat er niks meer te updaten viel en heb ik vervolgens getracht om Common Client juist niet te installeren. Maar het mocht allemaal niet baten, mijn systeem blijft traag. Een schande voor het product, heeft NAV 2004 deze problemen ook? En wat kan ik er nu aan doen om dit voor eens en altijd op te lossen? Op mijn vorige systeem had ik er ook last van en uiteindelijk is het vanzelf over gegaan. Daarom weet ik niet hoe ik dit opnieuw kan oplossen.
  • NAV heeft dat probleem inderdaad. Updaten is ook geen oplossing. Misschien kun je het programma bootvis proberen. Hiermee kun je de opstart mogelijkheden van windows aanpassen. Dit programma kun je op [url]www.microsoft.com[/url] downloaden.
  • Bootvis is niet meer te downloaden via de MS site, zie [url=http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=105872&highlight=bootvis]dit[/url] topic, maar ik betwijfel sowieso of het wat zal helpen tegen de vertraging van NAV...
  • ik heb NAV 2003 ook in het begin startte de computer wat langzaam op, maar naar vanloop van tijd had ie dat niet meer (ik dacht dat windows XP een programma heeft dat hetzelfde doet als bootvis)
  • NAV2003 eraf mieteren en gewoon overstappen op nod32. Nod32 vertraagd niet, geeft geen problemen binnen je pc, bij nod32 komt vaker (meestal wel 1x per dag) nieuwe virus update uit. En nod32 scant het je pc veel sneller. Een trial is te downloaden bij: www.nod32.com
  • Gebruik zoals pdexie al aangeeft NOD32 of anders AntiVir! of Avast!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.