Vraag & Antwoord

Anders (software)

Hosting Acrobat Reader

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Ik had een probleem met Acrobat Reader 4.0 (WinME, IE5.5):
  Na "hosting" in een Explorer venster (dus na een pagina link op een .pdf) bleef de reader (Acrord32) in het geheugen staan na sluiten van de pagina. Stomvervelend, want dan is ook een nieuwe start van AR niet mogelijk. Alternatief: Clrl+Alt+Del gevolgd door "taak beeindigen" (van Acrobat Reader).
  Ik dacht het probleem op te lossen met een nieuwere versie, maar Acrobat Reader 5.0 doet exact het zelfde…..(!)
  Als ik 't IE venster (waarin de pdf file staat) "gewoon sluit", dan mag ik toch aannemen dat hiermee ook Acrobat Reader afgesloten wordt…??

  Heeft iemand nog een idee; of is de enige mogelijkheid om de integratie met de browser in het voorkeuze menu van AR uit te schakelen en de toepassing zelf te laten openen na een pdf link???

  Groet,
  Ton
 • Kijk hier http://www.adobeforums.com/cgi-bin/webx?50@149.yTnAbygfHi7.1@.2cce79ac eens.

  Schijnt "standaard" in Acrobat te zitten, om te voorkomen dat hij steeds opnieuw moet opstarten. Vind ik trouwens wel een zwak verhaal, want ik heb hetzelfde probleem thuis (5.0) en op mijn werk (6.0) :evil:
 • Ik ben een gelukkig mens: blijkbaar komt 't niet overal voor, maar zijn er toch anderen die hier ook "last" van hebben.
  Het "grappige" is nml. dat de Reader gedurende de tijd(?) dat-ie nog in 't geheugen staat ook niet gestart kan worden (als applicatie).
  Ik ben benieuwd of dat verhaal klopt dat-ie "nog enige tijd" resident blijft……??!!

  Groet,
  Ton
 • Ik heb hier ook last van, dus je bent inderdaad 1 van de vele "gelukkigen"
 • Bij mij blijft AR6 ook in de lijst met processen staan maar ik kan hem wel gewoon opstarten, rechtstreeks of via een link in explorer. Vind het dus ook geen bug, en het beetje geheugen (43K) dat het gebruikt mis ik echt niet.
 • Volgens "iemand" op dat (USA) forum zou-ie na enige tijd overgaan op "terminate", waardoor-ie weer uit 't geheugen verdwenen is.
  Dit zoek ik uit!
  't Vervelende is nml. dat ook allerlei *.tmp files achterblijven na hosting in Explorer. Ik blijf 't een merkwaardig stukje programmeerwerk vinden….!

  Groet,
  Ton

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.