Vraag & Antwoord

Anders (software)

Google toolbar

3 antwoorden
  • Hallo meedenkers Ik heb een probleempje met de Google toolbar en dan de nieuwste versie Er komt vaak reklame naar voren als ik wat zoek Het vinkje bij Starware haal ik weg en de reklame balk is dan ook weg En al ik hem na een poosje weer gebruik staat het vinkje er weer e ook de reklame Is dit te onderdrukken ????? Ik had er met de oude versie geen last van Heeft iemand een tip voor me
  • Download spybot (of adaware) eens en laat die de spyware eens van je systeem plukken. Veel kans dat het over is. (kan ook een vervelend progje zijn dat je niet wegkrijgt met spybot, maar dan kan je het ons nog melden) En zet spywareblaster op je systeem: houdt bijna alle spyware tegen!
  • Je kunt ook via Configuratiescherm - Software de google toolbar verwijderen en daarna de andere versie downloaden. Er zijn 2 versies verkrijgbaar. Eentje die precies bijhoudt welke websites bezoekt en waarvan gezegd word dat er extra tools bijzitten. Helaas zijn die tools voornamelijk reclame. De andere (lite) versie heeft dit allemaal niet. Ik heb deze versie zelf ook. Deze kun je vinden http://toolbar.google.com/ ,daar de nederlandse taal kiezen.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.