Vraag & Antwoord

Anders (software)

nero maakt me gek

Anoniem
pdexie
4 antwoorden
 • :roll:

  Hallo,

  Ik heb een dvd op een lege dvd +r gebrand en geen probleem en het restultaat is prima. Ik wil nog een keer herhalen maar dan zegt nero dat er niet genoeg ruimte op de dvd is. Terwijl dezelfde informatie daar voor probleemloos gebrand kon worden. De film is 3.7 gig groot dus hij moet er gewoon op passen. Deze foutmelding krijg ik heel vaak terwijl er wel genoeg ruimte is. Wie kan me helpen want ik snap er helemaal niks meer van.

  gr joppe1_13
 • welke nero
 • nero 6.nogwat de nieuwste in ieder geval. Maar ik snap dr niks van. Vandaag brande ik weer een cdtje. Alles goed, en toen een ander en nu weer het zelfde feest. Niet genoeg ruimte volgens nero terwijl er absoluut genoeg ruimte op zit. Toen probeerde ik het met een cd rw en tot mijn verbazing lukt dat wel. Kan het aan de dvd tjes liggen, ik gebruik platinum dvds, want die werken het best voor mijn dvd speler.

  help…..
 • Er is meer programmatuur om cd's en dvd's mee te vervaardigen; probeer eens een andere dan Nero (niet foutloos geprogrammeerd) zoals WinOnCD, Veritas' RecordNow.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.