Vraag & Antwoord

Anders (software)

dreamweaver

6 antwoorden
  • Hallo beste mensen Mijn site is gemaakt met dreamweaver. ik heb dreamweaver opnieuw er op moeten zetten dat is niet erg hoor Maar nu komt het als ik b.v naar mijn index gaat en dan naar een ander pagina dan komt hij er maar klein over heen normaal als je naar een ander blad gaat komt hij er helemaal over de eerste blad en dat wil ik nu weer maar ik weet niet hoe en war ik dat moet aanvinken om het goed tezetten. Wie weet het wel ? Alvast bedankt Jan
  • Je kunt toch het kleine blad " Maximaliseren", dan ligt ie weer mooi over de eerste heen. Am I right? P de BB
  • Ja alles kan natuurlijk Maar zo werkt het niet Ik hoop dat iemand het nu echt weet hoe het moet Jan
  • Als je Dreamweaver MX gebruikt, kijk dan eens bij menu "Edit/Preferences". Verander daar eens de layout van Dreamweaver. Dit kan je vinden bij Categorie "General" via de knop "Change Workspace...". Is dit wat je bedoelt?
  • Ja ik heb dreamweaver mx maar ik zie nergens Change Workspace staan in Edit/Preferences Toch bedankt hoor jan
  • In het dialoogvenster van prefences zie je links een kolom categoriën. De bovenste daarvan is "General, de tweede is "Accessibilty", enz. Als je op de categorie "General" klikt, kan je een aantal opties instellen zoals "Document Options" en "Editing Options". Daar vind je ook de knop met het opschrift "Change Workspace". Ik gebruik Dreamweaver MX 6.1. Die knop moet er bij jou toch ook staan lijkt me.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.