Vraag & Antwoord

Anders (software)

Overhoorprogramma's

5 antwoorden
  • Hoi, voor een artikel in onze schoolkrant heb ik wat mensen nodig die een paar vragen willen beantwoorden: [list:f6f693298a][*:f6f693298a]Gebruik je een overhoorprogramma? [*:f6f693298a]Waarom wel/niet? [*:f6f693298a]Wat zijn de grootste voor- en nadelen?[/list:u:f6f693298a] Het waarom zoek ik vooral, ook vooroordelen zijn erg welkom (vooral juist :-)) Groet, ValHallA|SW
  • Voor mij werkt dat heel erg handig, ik haal daardoor altijd goeie cijfers. Ik gebruik altijd Overhoor for Windows 4.0.1.3 . Op de site van dat progje kun je veel templates downloaden, en anders kun je zelf de vragen en de antwoorden erinzetten.
  • Ik gebruik de beste overhoorprogramma van Nederland! [url=http://www.teach2000.nl/]Teach 2000[/url] Ik merk hierbij dat ik erg meer geconcentreerd aan het leren ben en ben snel klaar. Het grootste voordeel is de spiekbriefjes print optie. Nadelen? niet bij dit programma!
  • Ik gebruik het niet, ach ja, waarom zou ik, ben zo al goed genoeg :lol: ;), 'k heb wel een keer zoiets gebruikt, met engels, maarja, dat was een simpel DOS programma, dat niet goed draait onder XP. Dus toen maar mee gestopt.
  • Vroeger toen ik nog op de middelbare school zat gebruikte ik het weleens, volgens mij was dat ook overhoor for windows. Een voordeel daarbij was dat je bij het invoeren van de vragen en antwoorden, gelijk al een hoop opneemt. Dat helpt dus gelijk al. Volgens mij was dat al wetenschappelijk bewezen, dat als je bv een tekst overschrijft dat je die beter opneemt dan wanneer je hem alleen leest oid...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.