Vraag & Antwoord

Anders (software)

outlook post binnen halen terwijl outlook niet opgestart is

Anoniem
cdoens
8 antwoorden
 • waar kan ik instellen dat outlook (2003) ook post binnen haalt als ik outlook niet heb opgestart alleen me computer aan staat en dat die dan ook een melding geeft dat er nieuwe post is??

  groeten
 • Dat kan niet. Een programma dat niet opgestart is, kan niets.

  Je kunt Outlook wel minimaliseren naar de systeemtray Na de installatie zie je daar een Outlook symbool staan zodra Outlook gestart is. Rechtsklik en kies "Verbergen indien geminimaliseerd" (overigens in mijn beleving een hele slechte vertaling van "hide when minimized"). Je bent Outlook dan "kwijt" uit het beeld en toch wordt mail gecontroleerd. Komt er mail binnen, verandert dat symbool in het envelopje en kun je Outlook via dat envelopje weer openen. Maar let wel, al die tijd is Outlook wel gewoon actief.

  mvrgroet Edmond
 • @Edmond, is dat ook in te stellen bij Outlook 2000? Ik ben al tijden op zoek naa rzo'n oplossing, maar ik kan deze optie niet vinden bij mij (XP met Office2K)

  Alvast bedankt, Christian
 • [quote:7b2b36ce29="cdoens"]@Edmond, is dat ook in te stellen bij Outlook 2000? Ik ben al tijden op zoek naa rzo'n oplossing, maar ik kan deze optie niet vinden bij mij (XP met Office2K)

  Alvast bedankt, Christian[/quote:7b2b36ce29]
  Attachment Options heeft deze mogelijkheid.
  Je moet wel SP3 geïnstalleerd hebben.
 • @ Marc: Helaas, die optie is alleen voorhanden bij Outlook 2002. Ik heb het net geprobeerd… :cry:
 • Mimimize To Tray was in Office XP een hidden feature, alleen te doen via het Register (of een tooltje dat dit voor jou in het Register deed) en is in Office 2003 een echte functie van Outlook. Eerdere versies ondersteunen dit helaas niet.

  mvrgroet Edmond
 • Volgens re-image maar effe Office XP installen. Heb hem toch al liggen…
 • Je zou ook een programma als Tray It! kunnen gebruiken om Outlook naar de system tray te gooien.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.