Vraag & Antwoord

Anders (software)

Nero ziet 800mb cd-rw's aan voor 700mb :-?

Anoniem
altec
11 antwoorden
 • Hallo,

  Ik heb het programma nero 6 Ultra edition om cd's te branden. Maar nu wilde ik een audio cd maken van 90 min. Maar het programma ziet de cd van 800mb als 700 mb :cry: :-? . Hoe kan ik dit veranderen? Ik heb trouwens een Lite-on LTR 52246S :roll:

  Alvast bedankt en iedereen fijne kerstdagen :P :D :lol:
 • Mogelijk helpt een firmware-update. Het probleem zit waarschijnlijk niet in Nero, maar in je brander.
 • Heeft iemand de link naar een site waar ik deze update af kan halen? Want op de homepage van Liteon staat niks op. Dus misschien iemand?
 • zet in nero overburning aan.
  als je je firmware wil update dan moet je naar www.liteonit.com.
  deze url staat ook ook je lade van je Lite_ON.
 • Ik heb hetzelfde probleem. tot voor kort herkende Nero en mijn brander 90 minuten cd's. Sinds kort niet meer en ik weet niet precies wanneer de wijziging zich heeft voorgedaan, waarschijnlijk bij een update van Nero, maar ik ben er niet zeker van. Ik was er ook niet op bedacht (het is altijd goed gegaan) en heb tot 2 keer toe cd-r's teruggebracht naar de winkel. Pas bij het derde merk kwam ik erachter dat er een ander probleem moest zijn.
  Met overburn kan ik inderdaad 90 minuten cd's branden, maar dit had ik hiervoor niet nodig. Weet iemand wat hiervan de oorzaak is?
 • [quote:672e2413c5="Timmerman"]Ik heb hetzelfde probleem. tot voor kort herkende Nero en mijn brander 90 minuten cd's. Sinds kort niet meer en ik weet niet precies wanneer de wijziging zich heeft voorgedaan, waarschijnlijk bij een update van Nero, maar ik ben er niet zeker van. Ik was er ook niet op bedacht (het is altijd goed gegaan) en heb tot 2 keer toe cd-r's teruggebracht naar de winkel. Pas bij het derde merk kwam ik erachter dat er een ander probleem moest zijn.
  Met overburn kan ik inderdaad 90 minuten cd's branden, maar dit had ik hiervoor niet nodig. Weet iemand wat hiervan de oorzaak is?[/quote:672e2413c5] maar dit had ik hiervoor niet nodig.dat stond dus al aan gevinkt .
  als je nero 6.xxx gebruikt daar zit een bug in.
  je moet dan een pach dl van ahead.
  of over stappen op 6.3.0.0
 • Ik heb dus Nero 6 Ultra edition en ik nergens vinden waar ik de overburn aan kan zetten :o Maar helpt een firmware update ook dan? En de site van liteon is al een tijdje niet meer te bezoeken :s Kan iemand mij die toevalig niet dorsturen via email? denniz2002@hotmail.com
 • [quote:5b27c145d9="altec"]Ik heb dus Nero 6 Ultra edition en ik nergens vinden waar ik de overburn aan kan zetten :o Maar helpt een firmware update ook dan? En de site van liteon is al een tijdje niet meer te bezoeken :s Kan iemand mij die toevalig niet dorsturen via email? denniz2002@hotmail.com[/quote:5b27c145d9] waar voor het door sturen via mail.
  ben je bang dat een ander het ook dan gaat doen.
  dit is een forum voor en van computer gekken die alles willen weten.
 • Nee omdat ik het programma niet van de site van Liteon kan halen omdat ie het niet doet. Daarom dacht ik, als iemand het nu al wel gelukt is om hem te downloaden zou ik die graag willen hebben. Begrijp je?
 • misschien dat je wat aan dit topic hebt…
 • 1. Start Nero,
  2. File > Preferences > Expert Features,
  3. Vink 'Enable Overburn' aan,
  4. Verander 'Maximum Cd-length' naar (ruim) 90 minuten.

  Met deze instellingen zou je 90 minuten cd's moeten kunnen branden, houd er rekening mee dat je wel [b:6f91a652e2]disc-at-once[/b:6f91a652e2] moet branden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.