Vraag & Antwoord

Anders (software)

Kazaa Lite verspreiden

Anoniem
None
71 antwoorden
 • Is het nu verboden om kazaa te verspreiden?

  Het is onlangs toch door de rechtbank legaal verklaart?

  Waarom is het dan zowat nergens meer te vinden?
  :-?
 • ik weet wel dat er een rechtzaak is gekomen en dat Kazaa gewonnen heeft
 • Ik vraag het me ook af. Ik heb nog een kazaa lite install staan hier op mijn computer.
  Op de kazaa-lite site stond dat ze de downloads weg moesten halen van de "echte" kazaa. Omdat kazaa lite anders een rechtzaak aan hun broek kreeg denk ik dus. Kazaa is legaal verklaard. Maar kazaa-lite is dus eigenlijk een concurrent van Kazaa, en het is dus niet echt duidelijk of hij nou wel of niet verspreid mag worden.
  Ik denk dat de "echte" kazaa wel weer snel online staat.
 • Als Kazaa Lite wel verspreid mag worden zet ik hier toch een link neer waar mensen heb kunnen downloaden :lol:
 • kazaa-lite is officieel verboden…
  Er was inderdaad een rechtzaak, en kazaa heeft gewonnen, dus moesten de mensen van kazaa-lite dit van hun website halen…

  Maar via google is het vast nog wel ergens te krijgen, dus er is nog hoop! :D
 • De rechtzaak van kazaa was niet tussen kazaa en kazaa-lite. Maar tussen de NVPI (de belangenorganisatie van de muziekindustrie) en kazaa. Ik heb het krantenartikel hier nog liggen toevallig.

  PS. Ik denk dat ik kazaa-lite ook gewoon ergens neerzet op het internet achter een verborgen link zeg maar. Makkelijk voor mensen die hem nodig hebben :lol: .
 • Maar omat Kazaa gewonnen had, zou het toch gewoon weer te downloaden zijn etc. etc. etc. :-?
 • [quote:3b095ffa4c="badeend"]De rechtzaak van kazaa was niet tussen kazaa en kazaa-lite. Maar tussen de NVPI (de belangenorganisatie van de muziekindustrie) en kazaa. Ik heb het krantenartikel hier nog liggen toevallig.

  PS. Ik denk dat ik kazaa-lite ook gewoon ergens neerzet op het internet achter een verborgen link zeg maar. Makkelijk voor mensen die hem nodig hebben :lol: .[/quote:3b095ffa4c]

  Dat is een goed idee. Dat ga ik ook doen denk ik, en dan de link ook hier neerzetten. 8)

  ik ga hem denk ook op mijn ftp-servers en htto-servers zetten, ze komen er denk ik toch niet achter :lol:
 • [quote:469cc2458a="FTPserver"]Maar omat Kazaa gewonnen had, zou het toch gewoon weer te downloaden zijn etc. etc. etc. :-?[/quote:469cc2458a]

  Precies!! [b:469cc2458a]kazaa[/b:469cc2458a] heeft gewonnen… niet kazaa-lite!

  Lezen is een kunst..! :-?
 • Nee, dat is dus het verschil tussen kazaa en kazaa-lite. Kazaa is zogenaamd de originele. En kazaa-lite een "illegale" versie. Kazaa vind het niet goed dat kazaa-lite er is, en zorgt er daarom voor dat dat niet gedownload mag worden. Ik denk dat ze dreigen met een rechtzaak tegen kazaa-lite.
 • [quote:9122c444d6="FTPserver"][quote:9122c444d6="badeend"]De rechtzaak van kazaa was niet tussen kazaa en kazaa-lite. Maar tussen de NVPI (de belangenorganisatie van de muziekindustrie) en kazaa. Ik heb het krantenartikel hier nog liggen toevallig.

  PS. Ik denk dat ik kazaa-lite ook gewoon ergens neerzet op het internet achter een verborgen link zeg maar. Makkelijk voor mensen die hem nodig hebben :lol: .[/quote:9122c444d6]

  Dat is een goed idee. Dat ga ik ook doen denk ik, en dan de link ook hier neerzetten. 8)

  ik ga hem denk ook op mijn ftp-servers en htto-servers zetten, ze komen er denk ik toch niet achter :lol:[/quote:9122c444d6]

  Precies :lol: :wink:
 • ja, klopt helemaal…. en dat wilde kazaa-lite niet riskeren.. :(
 • Maar ook als kazaa gewonnen zou hebben, wat zou er dan op tegen zijn om kazaa lite te gebruiken?

  Ze doen toch precies hetzelfde!!
 • Dan zou de orginele / gewone Kazaa toch wel verspreid mogen worden :-?
 • ja, die wel… maar wie wil er nu een programma dat bomvol zit met spyware en reclame als er ook een is die helemaal 'clean' is :-?
 • [quote:5144cc780c="bbx"]Maar ook als kazaa gewonnen zou hebben, wat zou er dan op tegen zijn om kazaa lite te gebruiken?

  Ze doen toch precies hetzelfde!![/quote:5144cc780c]

  Kazaa lite is een soort hack van de orginele. Er zit GEEN spyware , en ook geen andere rommel in verwerkt. Ook is de Lite versie in meerdere talen dan de orginele versie.

  Ik heb liever de Lite dan de orginele. De orginele bevat veelsteveel spyware
 • [quote:5b09d9c3e9="Joost Timmerman"]ja, die wel… maar wie wil er nu een programma dat bomvol zit met spyware en reclame als er ook een is die helemaal 'clean' is :-?[/quote:5b09d9c3e9]

  Ja, daar heb je dus helemaal gelijk in.

  Ik denk als je van de gewone Kazaa hier een link neerzet, dat er dan dus helemaal niemand op klikt, maar als je dus een link van Kazaa-lite erop zet, dan zou iedereen erop af komen 8)
 • MAG ik hier een link neerzetten naar kazaa-lite? Ik heb er eentje gevonden. Ik heb geen zin in waarschuwingen namelijk :roll: .
 • [quote:b521cadbfe="badeend"]MAG ik hier een link neerzetten naar kazaa-lite? Ik heb er eentje gevonden. Ik heb geen zin in waarschuwingen namelijk :roll: .[/quote:b521cadbfe]

  Das een goed idee. Als het mag zet ik de mijne er ook tussen 8)
 • officieel verboden… maar lijkt me niet dat iemand je op dit forum voor de rechter gaat slepen :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.