Vraag & Antwoord

Anders (software)

bat-bestandje

5 antwoorden
  • Alle leerlingen gebruiken de pc's op school. (win XP) Alle leerlingen gebruiken dezelfde login ('leerling') Allen plaatsen verschrikkelijk veel tijdelijke documenten in 'mijn documenten' en op het bureaublad. Mijn oplossing? een batchfileke dat telkens de map 'mijn documenten' en het bureaublad van de leerling leeg maakt. [code:1:debbf0e73e]cd Documents and Settings/leerling/bureaublad del *.* j cd.. cd Documenten van leerling del*.* j[/code:1:debbf0e73e] Ondanks de j die moet bevestigen dan het verwijderen mag doorgaan, blijft de vraag gesteld worden. Wat doe ik mis?
  • Hoi, Moet je in dit geval ook niet de [b:c9369cbbca]CHOICE[/b:c9369cbbca]-optie gebruiken? Of heb je dat ook al geprobeerd? Grtz.
  • del *.* /q Bij de tweede del ontbreekt een spatie.
  • bedankt, het werkt!!
  • in de vraag ging het over tijdelijke documenten. met de gegeven del opdracht wis je echter alles, en nu vraag ik me (voor jou) af of dat nu wel de bedoeling is...?! want wat nu als die leerlingen de volgende keer aan iets willen verder werken? moet je dan niet de opdracht aanpassen in de trant van del ~*.* ?

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.