Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Vergroot printen in Excel

f.j.stols
6 antwoorden
 • Stel, een spreadsheet van 20 regels onderelkaar, breedte kan zat op 1 A4.
  Nu wil ik 10 regels vergroot op 1 bladzijde, en de overige 10 natuurlijk op bladzijde 2.

  Simpel probleem, maar ben nu al 2 uur bezig. HELP, het moet vanavond af. :roll:
 • Ik zou in Excel lettertype e.d. aanpassen zodat alles groter wordt weergegeven. Vervolgens via Bestand ->Afdrukbereik -> Afdrukbreik bepalen… de eerste tien regels selecteren en printen. Vervolgens op dezelfde manier regel elf t/m twintig selecteren en nogmaals printen.
 • Kan je niet gewoon: Bestand, pagina instellingen en dan vergroten tot instellen? Of denk ik nu te makkelijk?

  Groeten, Wouter
 • Hmm, gaat niet, want als ik fontsize omhoog gooi, dan kan het horizontaal niet meer. De kolommen worden dan de breed. Er moet toch een truukje zijn om het verticaal "uit te rekken" ?
 • Opmaak -> Rij -> Hoogte… Hiermee kun je de hoogte van de cellen aanpassen.
 • btw Rijhoogte kun je ook wijzigen door de betreffende regels te selecteren en tussen de rijletters de regels op hoogte te slepen met links ingedrukt

  2 pag's: Afdrukvoorbeeld > selecteer in het blauwe kader de topregel van de 2e pag. > rechtsklik > Pagina einde invoegen

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.