Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Office 2003

Blackdrive
9 antwoorden
 • Ik las in de Computer Totaal dat er een versie van Office 2003 is/zal komen, waarbij je 3 licenties krijgt, zodat je het op 3 pc's kan instaleren.

  Is die er al? hoe heet die versie?
  Wie kan hier wat meer over vertellen?
 • Is alleen voor studenten; student edition, kost iets van 150 euro…

  dus schrijf je snel in voor een goedkope NTI-cursus =p
 • Je mag die versie dus gewoon kopen, microsoft voert geen controle uit of je een docent of een student bent of wat dan ook.
 • Yep, tijdens presentaties spreekt men van de 'thuisgebruikersversie'.

  Het is wel een beperkte Office met Word, Excel, PowerPoint en Outlook, maar voor 95% van de gebruikers zal dat voldoende zijn, denk ik.

  mvrgroet Edmond
 • [quote:a5aad88025="Edmond Varwijk"]Het is wel een beperkte Office met Word, Excel, PowerPoint en Outlook[/quote:a5aad88025]

  Maar net zo 'beperkt' als de standaard Office 2003 die bijna vier keer zo duur is in de volledige versie :( .

  de professional versie heeft extra Publisher, Access en Business Contact Manager, maar kost rond de € 800,-.

  (Ik heb voor de studentenversie wel een formulier moeten invullen, voordat ik de licentie kreeg)

  R.
 • Wat moet je precies invullen? En waneer mag je de Office 2003 Student versie kopen?
  alleen als je studeerd? of ook als je op de middelbare school zit? of als je docent aan een ROC bent?
 • Tis heel ruim, een computercursus van je neefje geldt zo ongeveer ook… :)
 • De verkrijging voor de licentie is inderdaad zeer ruim. Ik heb te maken met het onderwijs, maar het bevreemdde mij dat er niet om een stempel c.q. een handtekening van de onderwijsinstelling werd verzocht. Dus ik zou mij maar geen zorgen maken en gewoon de studentenversie aanschaffen, tenzij je erg gesteld bent op 'Access'.
 • Tijdens de introductie van MSOffice 2003 in Amsterdam werd gezegd "Als je moeder een cursus kantklossen volgt is het bijna al voldoende". Dus zo zou ik het ook toepassen. Ben je een privegebruiker en wil je thuis een legale Office, dan koop je die versie. De belangrijkste applicaties zitten er in, drie maal installeren, lijkt me een kat in het bakkie.

  Mocht je trouwens binnenkort een nieuwe pc of harddisk ofzo kopen, informeer dan even naar een OEM licentie. Die kan nog goedkoper zijn.

  mvrgroet Edmond

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.