Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Anders (software)

Office 2000 installeren in WINDOWS XP

None
10 antwoorden
 • :( Ik heb het Office 2000 pakket geinstalleerd staan in mijn PC onder Windows 98 SE. Werkt prima. Als ik probeer datzelfde Officepakket te installeren in mijn nieuwe ASUS laptop onder Windows XP dan lukt dat niet: sterker nog : ik heb Windows XP opnieuw moeten installeren om alles weer " aan de praat " te krijgen.
  Heeft iemand enig idee of dit normaal is en zo niet : hoe kan ik dit verhelpen ? :roll:
 • Hoe heb de de installatie van Off2K onder WinXP uitgevoerd? Zou in principe geen probleem mogen zijn; op mijn eigen syteem (zie sig) loopt het onder zowel Win98 als WinXP
 • Wat ging er mis? Wat voor soort fouten kreeg je? Hoe heb je het geinstalleerd?

  mvrgroet Edmond
 • Wel installeren als administrator ingelogd
 • [quote:020372e19a="Edmond Varwijk"]Wat ging er mis? Wat voor soort fouten kreeg je? Hoe heb je het geinstalleerd?

  mvrgroet Edmond[/quote:020372e19a]

  Beste Edmond,

  Tijdens de installatie liep mijn laptop gewoon vast…….Zelfs zo erg dat ik mijn c-schijf opnieuw moest formatteren en Windows XP opnieuw erop moest installeren ! Nu durf ik dus Office niet weer opnieuw erop te zetten. Het vreemde is dat diezelfde Office-versie wel zonder problemen geinstalleerd is op mijn PC onder Windows 98SE.
  Nou jij weer ! :P
  Met vr.gr. Rommelaar
 • ik begrijp niet waarom je je laptop moest formateren omdat ie vast loopt :-?

  ik heb boven op mijn PC (celeron 300mhz, 512MB RAM) ook Windows XP staan (prof.) en gewoon ook Office 2000
 • Hij liep vast, en toen moest ik formateren :-?
  Ja nee dat snappen wij….
  Kwam je niet meer in Windows, of liep het niet meer goed ? Bootte je win wel, maar bleef ie haken vlak voor je desktop (bureablad), want als dat zo is, komt het omdat de installer niet goed is afgesloten, en na een reboot de instalatie afrond oid.
 • [quote:8e4308728a="turbo-pascal"]Hij liep vast, en toen moest ik formateren :-?
  Ja nee dat snappen wij….
  Kwam je niet meer in Windows, of liep het niet meer goed ? Bootte je win wel, maar bleef ie haken vlak voor je desktop (bureablad), want als dat zo is, komt het omdat de installer niet goed is afgesloten, en na een reboot de instalatie afrond oid.[/quote:8e4308728a]

  Ja, ik ben ook maar een amateur !! :oops:
  Hij dee HE-LE-MAAL NIKS meer, nada, noppes, dus vandaar de nieuwe installatie, want ik wist niet wat ik er anders aan moest doen……en nu functioneert tenminste alles weer, alleen durf ik dus Office niet meer opnieuw te installeren.
 • [quote:b0157acd1b="Rommelaar"][quote:b0157acd1b="turbo-pascal"]Hij liep vast, en toen moest ik formateren :-?
  Ja nee dat snappen wij….
  Kwam je niet meer in Windows, of liep het niet meer goed ? Bootte je win wel, maar bleef ie haken vlak voor je desktop (bureablad), want als dat zo is, komt het omdat de installer niet goed is afgesloten, en na een reboot de instalatie afrond oid.[/quote:b0157acd1b]

  Ja, ik ben ook maar een amateur !! :oops:
  Hij dee HE-LE-MAAL NIKS meer, nada, noppes, dus vandaar de nieuwe installatie, want ik wist niet wat ik er anders aan moest doen……en nu functioneert tenminste alles weer, alleen durf ik dus Office niet meer opnieuw te installeren.[/quote:b0157acd1b]

  hij gaf ook geen foutmeldingen? :-?
 • Soms gebeuren er vreemde dingen…. Blijkbaar heb je een hersteldisk ofzo voor die notebook. Dan is een totale herinstallatie snel gepiept (al ben ik verder geen voorstander van die dingen). Dus ik zou zeggen, probeer het nog eens. En wat je wel kunt doen, is voor die tijd alle Windows XP updates downloaden van WIndows Update en ook de Windows Installer updaten. (geloof laatste versie 3.0) ofzo.

  mvrgroet Edmond

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.