Vraag & Antwoord

Anders (software)

TVTOOL voor RADEON

Anoniem
Hans.Vosman
10 antwoorden
 • Hellow

  ik heb een asus radeon 9600xt met tv-out.
  Hiervoor heb ik een geforce 4 ti4200, ook met tv-out. Om de tvout in te stellen maakte ik gebruik van TVtool. Alleen deze ondersteund geen ander merk kaarten dan nvidia.

  Zijn er mensen die een alternatief weten, maar dan een die mijn kaart wel ondersteund….. vond tvtool altijd zo gebruiksvriendelijk en makkelijk, dat ik bijna niet meer zonder kan, dus ik hoop dat iemand een alternatief heeft……

  greetz
 • Ik denk dat je weinig kans hebt, Ik heb deze vraag ook al een keer gesteld. vanaf toen heb ik nog steeds geen oplossing.

  Maar mischien heeft iemand nu wel een altternatief voor TV Tool maar dan voor Radeon kaarten. :D
 • Is hier dan niemand die dat kan maken :lol: ?
 • Hoewel ik geen Radeon 9600 heb toch even een reactie. Zelf heb ik een Radeon 8500 en een MX460 VIVO videokaart. Op zich gebruik ik TV-out nauwelijks maar omdat ik op zoek was naar een eenvoudig capture programma, heb ik dit aspect weer eens bekeken. Wat betreft de Radeon 8500 lukt het mij met de Radeon drivers beeld te krijgen op een TV monitor. Het kostte wel moeite om mijn VGA op 75Hz te krijgen en de TV-monitor op 60Hz (of lager). Voor de MX460 is het mij dat nog niet gelukt. Ik probeer nog het een en ander uit. Beeld krijgen op de Video-in daar heb ik voor beide kaarten nu wel een bruikbare oplossing gevonden.
 • Ik zou graag van je bevindingen en eventueel gebruikte software op de hoogte!!
 • Hier is tv tool voor ati kaarten en nog veel meer
  Hier
 • leuk, je kan er alleen geen ruk mee. Hij zegt: no results found….
 • Nee je hebt gelijk maar hier kan je er wat over lezen

  Tweaker grote tv-out FAQ

  Of

  Digit Life
 • Zojuist de nieuwste tvtool (v9.5) geprobeerd. Gelijk beeld … en werkt nu ook samen met nview. Beetje vreemd dat nvidia dat niet voor elkaar krijgt met de eigen drivers. De detectie van de monitor werkt goed en vervolgens probeert nvidia de kaart met de instellingen van de VGA monitoren aan te sturen (denk ik zo). Tja, dat werkt dus niet. Helaas heb ik 1 groot probleem met de nvidia kaart: het gebruik van de TV-out sluit het gebruik uit van Video-in.
 • ik wil niet lullig doen, maar we hebben t hier over ati radeon kaarten, niet over Nvidia kaarten….. tvtool is alleen voor nvidia kaarten, dus zodra ze een tvtool uitbrengen voor radeon kaarten, mag je dat van mij hier melden….

  bedankt voor de info maar ik heb er niks aan…..

  Delectable, bedankt voor de links, zal ze is bekijken :lol:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.