Vraag & Antwoord

Anders (software)

.bin bestanden

Anoniem
20010196dacier
5 antwoorden
 • Ik heb laatste een 3tal bestanden gedownload die van het formaat "bin" zijn, nu weet ik dat dit een image bestand is. Maar het probleem is dat deze allen groter zijn dan 700mb, nu heb ik geen cd's in huis die groter zijn dan dat. Nu dacht ik dat het wel slim zou zijn om deze bestanden door een of ander programma te laten behandelen op een zodanige manier, zodat ik er "gewoon" mee overweg kan, alsof het een .exe of een .zip is. Wie kan mij helpen aan de naam van zo'n programma..als die er uberhaupt zijn..

  alvast bedankt
 • Groter dan 700mb maakt niet, image-bestanden zijn vaak wat groter dan een cd-r maar als je het brandt past het er gewoon op.

  Je kan de bins ook dmv een virtuele drive benaderen, meer info vindt je hier
 • Als ik me niet vergis, zijn het inderdaad images. Deze kan je openen met behulp van bijvoorbeeld WinIso.

  Wat ik vaak doe (maar wie ben ik)… Ik open ze virtueel met behulp van daemon-tools (www.daemon-tools.cc). Dit programma kan er voor zorgen dat Windows de image bestanden aanziet als een cd. Ik zou er niet op durven zweren dat het met .bin bestanden werkt hoor, maar volgens mij wel :oops:
 • Ja, Deamon tools kan ook .bin bestanden openen.
 • bin bestanden kunnen inderdaad goed geopend worden met daemon tool(mits je een cue bestand hebt natuurlijk) je moet daarna gewoon je dvd proggie(bv power dvd) instellen zodat hij die virtuele drive uitleest/afspeelt. en dan doet hij het gewoon.

  weet er ook iemand hoe je cue bestanden kan maken/bewerken om 2 bestanden af te laten spelen?
  bedankt

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.