Vraag & Antwoord

Anders (software)

Nero stopt voor lead-out

Anoniem
E. Cle
2 antwoorden
  • Dag,

    momenteel gebruik ik Nero 6.0.0.3 demo en ik ben er redelijk tevreden mee. Behalve dat ie zonder duidelijke reden soms net voor het schrijven van de lead-out ophoudt. Net alsof ie buiten adem raakt.

    Het betreft files die op een 700 MB cd moeten kunnen (584 mb muziek). Ik heb alle files toen tot een image gebrand en vervolgens die image proberen op cd te branden. Ook dat mislukte, op hetzelfde punt. Ik snap er de ballen van, want ik heb goede cache-instellingen, overburn en burnproof ingeschakeld, imation-cd's en een plextor cd-writer, toch niet een van de slechtste merken (firmware upgraded trouwens). Ik brand nu op 4x speed, voorheen (met Nero 5.5 demo) brandde ik op 16x speed terwijl ik van alles en nog wat ernaast aan het doen was. Nooit een probleem. Heeft iemand een suggestie?
  • Misschien heb je bij nero nog niet de juiste instellingen voor de cd gedaan. Dan denkt de pc dat hij tot 650 kan gaan en dat gaat in een image wel goed maar met branden zegt hij doe het zelf maar. Het staat op de site van nero hoe je dat moet instellen en als je er niet uitkomt zeg ik het wel :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.